De expertise van EHR Waarom duizenden verhuurders voor EHR kozen

Het verhuren van je huis vereist maatwerk. Elk huis en eigenaar is anders met verschillende wensen. De experts van EHR zoeken huurders, zoals expats, die passen bij de omgeving van het huis, respect hebben voor jouw woning en aan de financiële verplichtingen kunnen voldoen. Duizenden tevreden verhuurders gingen je voor. Voordelen van verhuren via EHR:


 • Ons enorme (expat) netwerk
 • Uitgebreide screening huurders
 • Ruim 25 jaar ervaring
 • Jij staat als verhuurder centraal
 • No cure no pay
 • IJzersterke huurovereenkomsten
 • Hoogste serviceniveau in de markt
 • Landelijke dekking
 • Wij komen onze afspraken na
 • Zorgeloze verhuurervaring

 1. Vrijblijvende huurwaarde taxatie

  Op locatie voeren onze experts een gratis huurwaarde taxatie uit. Wij voorzien je van alle informatie en geven je tips om het maximale uit de verhuur te halen. Ook beantwoorden wij uiteraard al je vragen.

 2. Promoten van jouw woning

  Wij maken foto’s, creëren een verhuurpagina en plaatsen deze online. Vervolgens verspreiden wij jouw woning onder ons brede (expat)netwerk en natuurlijk op websites als Funda en Pararius.

 3. Uitgebreide screening van potentiële huurders

  Voordat wij een huurder aan je voordragen, wordt deze uitgebreid door ons gescreend. Past de huurder bij de woning, klopt het financiële plaatje en vertrouwen wij diegene de sleutel van jouw huis toe?

 4. Tekenen huurcontract, sleuteloverdracht en beheer (optioneel)

  Ben je akkoord met de kandidaat-huurder? Dan stellen wij een maatwerk huurcontract op en plannen wij de sleuteloverdracht in. Op datzelfde moment documenteren wij ook de status van het huis uitgebreid. Optioneel kun je ook het beheer van de woning bij ons onderbrengen. Dit scheelt jou veel tijd en, mede dankzij onze periodieke inspecties, hoef jij je geen zorgen te maken over jouw woning. Lees hier meer over op onze beheerpagina.

Gezocht: De perfecte huurder

Het lijkt gemakkelijker dan het is: het vinden van de perfecte huurder. Een uitgebreide check van onder andere financiën en huurgeschiedenis is daarom belangrijk. EHR stelt dankzij haar brede netwerk en complete screening, betrouwbare en hoogwaardige (expat)huurders voor.

Vind de juiste huurder

Zorgeloos mijn woning verhuren EHR Vastgoedbeheer

Het vinden van een betrouwbare huurder voor jouw woning of appartement is pas het begin. Een huurder heeft vragen, er moet onderhoud plaatsvinden en periodieke inspecties zijn prettig voor je eigen gevoel. EHR kan dit voor je uit handen nemen.

Ontdek vastgoedbeheer

Wat mensen zeggen

EHR selecteert passende huurders. De communicatie over huurders en hoe de bewoning verloopt is altijd helder. Andy en zi...

J. Wagenaar

17 mei 2019

Er wordt goed meegedacht: De EHR makelaar is een toegankelijke sparringpartner en een echte servicemakelaar. Het contac...

S. Houben

3 april 2018

Wij hebben zelf een B&B in Frankrijk en geen tijd om te besteden aan de verhuur van ons appartement in Nederland. Het i...

B. Pafort

3 november 2018

Laat u vrijblijvend adviseren over de verhuur van uw woning