• Home
  • Nieuws
  • EHR verkozen tot Uitstekende Makelaar!

EHR verkozen tot Uitstekende Makelaar!

Vandaag is door Wie Is De Beste Makelaar bekend gemaakt wie de beste makelaars van Nederland zijn volgens hun opdrachtgevers. EHR feliciteert hen hiermee van harte!

Ook EHR is in 2016 in de prijzen gevallen! Wij feliciteren het team van EHR Utrecht met hun harde werk en hoog serviceniveau, dat heeft geresulteerd in een derde positie in de provincie Utrecht. Waar de gemiddelde makelaar in deze regio het moet doen met een 7,1 heeft onze Utrechtse vestiging met een 8,7 zijn plek verdiend.

Ernald Belonje, eigenaar van vestiging Utrecht, is blij met dit resultaat en geeft aan dat hij zijn verhuurders dankbaar is voor hun feedback. Hij voegt hieraan toe dat niet alleen de verhuurder maar ook de huurder op zijn volledige aandacht mag rekenen en hij zich altijd zal inzetten voor een zo prettig en professioneel mogelijke dienstverlening.

Twee andere kantoren die in 2016 veel indruk hebben gemaakt zijn EHR Zoetermeer- Haaglanden en EHR Amsterdam met een gemiddelde beoordelingen van 9,1 en 9,3! Hoewel dit niet tot top- drie plaatsingen heeft geleid vinden wij dit prestaties die het benoemen absoluut waard zijn.

Ook op onze andere vestigingen zijn wij trots, zij hebben met hun dienstverlening de volgende scores gekregen van hun clientèle;

EHR Haarlem: 8,7

EHR Arnhem: 8,6

EHR Breda: 8,5

EHR Leiden: 8,5

EHR Nijmegen: 8,5

EHR Utrecht: 8,4

EHR Rotterdam: 8,4

EHR Ede – Wageningen: 7,9

Wij zijn uiteraard erg verheugd met- en dankbaar voor de positieve waarderingen van onze verhuurders en kijken ernaar uit deze lijn in 2017 voort te zetten en te verbeteren!

Voor een volledig overzicht van de waarderingen kijkt u op; https://wieisdebestemakelaar.nl/agents.aspx?naam=EHR

Heeft u een eigen woning of belegging die u (tijdelijk) wilt verhuren en bent u nieuwsgierig naar de verhuurbemiddeling die heeft geleid tot deze mooie resultaten, neem dan contact met ons op via https://www.ehr.nl , onze lokale makelaars maken graag vrijblijvend en kosteloos een afspraak met u voor een informerend gesprek en huurwaarde bepaling!