Adriaan van Bergenstraat, Breda, Nederland Breda e.o., Nederland

€ 1025,00 p/m
  • 45 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gestoffeerd

Mooi 2-kamerhoekappartement, op de 4e verdieping (bovenste) met werkelijk een uniek en schitterend panoramisch uitzicht over de stad Breda en het historische “Spanjaardsgat”, de haven en kerktoren en de stad. Het appartement wordt voor ingangsdatum van de huurovereenkomst voorzien van een nieuwe keuken met diverse inbouwapparatuur.

Indeling:
Entree, gang met o.a. een intercom en een royale kastenwand. Via de gang zijn de semi-open inbouwkeuken, de slaapkamer, de badkamer en de sfeervolle woonkamer te bereiken.
De gezellige woonkamer heeft een loopdeur naar het zonnige balkon (ZO). Vanuit het gehele appartement heeft u een fantastisch weids uitzicht over o.a. het centrum, de Grote Kerk en de Nieuwe Mark.

Omschrijving
Entree/hal met een video-intercom en een royale kastwand. Via deze gang zijn de semi-open keuken, de slaapkamer, de badkamer en de sfeervolle woonkamer bereikbaar. De half-open keuken, ca. 2.25×2.30 m, ligt aan “Het Spanjaardsgat”, heeft een groot voorgevelraam, staat in semi-open verbinding met de gang en wordt van een moderne inbouwkeuken. Deze inbouwkeuken is uitgerust met o.a. een afzuigkap, een 4-pits kookgelegenheid, combi oven magnetron, een vaatwasmachine, een wasmachine-aansluiting en een koelkast met diepvriesvak.

De knusse slaapkamer, ca. 2.00×3.25 m, heeft een groot voorgevelraam en kijkt ook schitterend vrij uit. Via de slaapkamer is de extra buitenruimte bereikbaar. Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk licht binnen. Dit geldt overigens voor het gehele appartement. De lichte badkamer, ca. 1.65×2.55 m, met een rvs designradiator is voorzien van een wastafel, een toilet en een douchecabine met een thermostatische kraan.

De sfeervolle woonkamer, ca. 4.40×5.10 m, heeft een forse glazen voorgevelpui met een loopdeur naar het zonnige balkon. Dit balkon, ca. 1.35×4.40 m, ligt gunstig op het zuidoosten, kijkt werkelijk uniek weids uit over het centrum van Breda, de Grote Kerk en bied volledige privacy.

Balkon
Het verrassende 2-kamerhoekappartement ligt op de 4e verdieping (5e woonlaag, bovenste verdieping) en biedt werkelijk een schitterend panoramisch uitzicht over de stad.
Het balkon is bereikbaar via de woonkamer. Dit balkon, ca. 1.30×4.45 m, grenst over de volle breedte aan de woonkamer en ligt gunstig op het zuidoosten. Het balkon biedt volledige privacy en heeft goede bezonningsmogelijkheden. Tevens heeft het appartement een extra buitenruimte bij de slaapkamer.

Bijzonderheden
Het unieke 2-kamerhoekappartement met lift en berging is goed onderhouden, heeft een onderhoudsvriendelijke laminaatvloer. Uitzicht over de Nieuwe Haven en Nieuwe Mark. Het waterplein met aanlegsteigers, de haven en de rondvaart bootjes brengen een mooi schouwspel vanaf het balkon.

De basis- of jaarvergunning is een vergunning waarmee u kunt parkeren in het vergunninggebied waar u woont of werkt.
De vergunning is bestemd voor bewoners uit het vergunninggebied. De kosten voor een jaarvergunning huishouden zijn ca € 10,00 per maand.

Locatie:
Appartement ligt in het centrum en de grote Markt met de gezellige terrassen, het Stadspark Valkenberg en het openbaar vervoer zijn op loopafstand bereikbaar. De verbindingen naar het centrale wegennet en het station van Breda (10 minuten loopafstand) zijn eveneens goed.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website www.ehr.nl of neem contact op met EHR Breda via telefonnnummer +31 6 53499720

Kenmerken

Beschikbaar per --In overleg
Regio Breda e.o.
Soort woning Appartement
Energielabel E
Oppervlakte 45m²
Bouwjaar 1978
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Nee
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur box
Periode van beschikbaarheid 12-24 Maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
06 53 49 97 20
Uw woning hier?