Albatrospad, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 2500,00 p/m
  • 120 m²
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Gerenoveerd en nieuw gemeubileerd, ruim 4 kamer (3 slaapkamer) appartement van circa 120m2 met privé parkeerplaats in de garage, gemeenschappelijke tuin en privé berging.

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, bereikbaar per trap.

De ligging van dit ruime en luxe opgezette complex is bijzonder gunstig: aan de voet van het station “Noorderpark” de Noord/Zuid-metrolijn op slechts een paar minuten lopen.

De IJ-tunnel en ringweg A-10 liggen op 5 autominuten van de woning.

Het appartement ligt op 5 fietsminuten van de pont (24 uur per dag) naar de overkant naar het centrum van Amsterdam. Een bushalte voor de deur brengt je binnen 10 minuten naar het Centraal Station. Kortom een ideale stek.

Het onder architectuur gebouwd appartementencomplex “De Albatros” is zeer gunstig gelegen in Amsterdam Noord wat volop in ontwikkeld is en steeds meer als een hotspot wordt beschouwd.

Voor de dagelijkse boodschappen kunt u op loopafstand terecht bij het nieuwe winkelcentrum Mosveld met diverse supermarkten w.o. Albert Heijn, Jumbo, Dirk van den Broek en Deen.

Ook aan restaurants ontbreekt het niet, zo kunt u genieten van het uitzicht vanuit de Adam toren of heerlijk genieten van een heus stadsstrand bij Restaurant Hangar.

Met de halte “Noorderpark” om de hoek kunt u met gemak gebruik maken van de Noord/Zuidlijn welke u binnen 1 minuut en 47 seconde naar het Centraal station Amsterdam brengt en binnen 10 minuten naar de Zuidas.

Tevens ligt het complex nabij de IJtunnel en uitvalsweg Ring A-10. Ook kost het u maar 5 fietsminuten van de pont naar de overkant om te kunnen genieten van het bruisende centrum van Amsterdam. Een bushalte voor de deur brengt je binnen 10 minuten naar het Centraal Station. Kortom de ideale locatie!

Amsterdam-Noord is volop in ontwikkeling en is het meest besprokenen gewilde stadsdeel van dit moment. Horecagelegenheden zoals de Goudfazant, Hangar, Smaaqt en natuurlijk Il Pecorino in het voormalig Wilhelminadok zitten allen in de buurt.

In de buurt zijn er maar liefst twee parken (Noorderpark en Vliegenbos) waar je heerlijk kunt wandelen.

Het centrum is dichtbij maar dat voordeel is zo langzamerhand groter voor de mensen die hier wonen dan daar. Kom snel kijken. Wij laten je dit prachtige appartement graag zien.

De huur is exclusief gebruik gas, water, elektriciteit en gemeentelijke bewonersheffingen.

(Huidige huurder betaald € 170 per maand voor gas, verwarming, elektriciteit)

Videorondleiding

Living & dining & kitchen

Bedrooms & bathroom & toilet

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 120m²
Bouwjaar 2006
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Garage Inpandig
Tuin Zonneterras
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Inpandig
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?