Baambrugse Zuwe, Vinkeveen, Nederland Amstelveen e.o., Nederland

€ 4500,00 p/m
  • 228 m²
  • 3 Slaapkamers
  • 4 Badkamers
  • Gemeubileerd

Unieke gesitueerd en charmante vrijstaande villa, direct aan de Vinkeveens-plassen gelegen.

De woning ligt op een van de beste locaties van Vinkeveen, omringt door een grote tuin met veel privacy, op een perceel van circa 1.255 m2, tuin en bootsteiger op het Zuidwesten.

De villa heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers. De huiskamer met fraai uitzicht over de Plassen, met centraal een moderne semi open keuken met een aparte eetkamer, thans als werkkamer in gebruik.

Er is een aparte kantoorruimte en gastenverblijf op het perceel. Het huis biedt parkeergelegenheid voor 5 auto`s en 2 garageplekken. Aan de steiger kunnen meerdere boten worden afgemeerd door huurder. Eventueel is de op de foto`s aanwezige WW2 legerboot mee te huren.

Vanuit het huis bent u binnen 15 minuten in Amsterdam, Amstelveen of Utrecht.

Indeling woonhuis:

Entree, een representatie grote hal met vide, toegang tot werkkamer, toilet, living, keuken en trapopgang.

De living met open haard en fraai uitzicht over de Vinkeveense plassen, een semi-open woonkeuken, een riante serrekamer en een werkkamer.

De etage heeft 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderslaapkamer bijzonder riant van afmeting is met een zelfstandige badkamer aangrenzend. De ander twee slaapkamers delen een tweede badkamer met douche, bidet en toilet.

Het bijgebouw met praktische kantoorruimte en garage/berging voor o.a. 2 auto’s heeft op de eerste verdieping een gastenverblijf.

Prijs exclusief G/W/E

Wanneer u geïnteresseerd bent, schrijft u zich dan geheel vrijblijvend in op www.ehr.nl, mail naar amsterdam@ehr.nl, bel EHR op +31 (0) 6 23 50 37 34.

Kenmerken

Beschikbaar per --In overleg
Regio Amstelveen e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 228m²
Bouwjaar 1983
Slaapkamers 3
Badkamers 4
Garage detached concrete
Tuin Tuin rondom
Balkon Nee
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur detached wooden
Periode van beschikbaarheid 6 tot 36 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Uw woning hier?