Bakenessergracht, Haarlem, Nederland Haarlem e.o., Nederland

€ 1750,00 p/m
  • 100 m²
  • 0 Slaapkamers
  • 0 Badkamers
  • Gestoffeerd

Unieke kans om bijzonder te wonen in een van de vijf (5) appartementen die deze maand beschikbaar komen .

Wilt u de eerste bewoner zijn van een van de vijf vernieuwbouwde luxe appartementen op een van de mooiste plekken van Haarlem aan de Bakenessergracht met prachtige karakteristieke panden?

Centraal gelegen in het centrum van Haarlem en vlakbij het station. De vele uitvalswegen naar de steden als Amsterdam, Hoofddorp, Schiphol, Rotterdam, Den Haag zijn achter het Station bereikbaar.

De buurt is trendy,, hippe koffie bars met WIFI werkplekken en terrassen worden afgewisseld met bijzondere winkels en uitstekende horeca gelegenheden voor ontbijt, lunch, borrels, diners.

Al voor 1666 is de lokatie aan de Bakenessergracht 8-10 in gebruik als pakhuis en steenopslag. In 1666 wordt het huidige pand, ‘Het Glashuys’ , gebouwd. Daarna heeft het oude pand vele bestemmingen gekend, zoals een glasblazerij en een partycentrum. Meest recentelijk functioneerde het pand als nachtopvang voor dak- en thuislozen van het Leger des Heils.

Het vernieuwde ‘Glashuys’ biedt nu ruimte aan 5 bijzondere stadswoningen met fraaie buitenruimten. Op zorgvuldige wijze is rekening gehouden met de historische waarde en de kwaliteiten van de omgeving. De oorspronkelijke achtergevel is 2,5 meter naar binnen gebracht, de originele structuur blijft zichtbaar als veranda. Op deze plek zijn terrassen met avondzon gecreëerd. Hier kan je stedelijk wonen in de luwte.

Aan de voorkant ligt de gracht, aan de achterzijde grenst het pand aan de fraaie binnentuin van de Sint Josephparochie.

Alle appartementen hebben 2 dingen gemeen: 2 slaapkamers en een buiten, hetzij een terras, hetzij een dakterras.

De woningen. zijn kwalitatief hoogstaand vernieuwbouwd met gebruikmaking van kwalitatief hoogstaande materialen, zijn optimaal geïsoleerd, hebben zwevend gelegde vloeren en ook de centrale trap is van geluidempende materialen gebouwd. Ze zijn alle voorzien van vloerverwarming, van houten vloeren en de inbouwapparatuur van de keuken is van Siemens terwijl het sanitair van Sphinx is.

Alle 5 de appartementen zijn verschillend van uitvoering. Twee zijn er uitgevoerd met een vide; één heeft een woonkeuken op de begane grond en is wonen en slapen op de verdieping. Daarnaast zijn de 2 appartementen op de etage gelijkvloers en hebben een prachtig dakterras.

De woonoppervlaktes liggen tussen de 80 en 105m2 en de huurprijzen variëren van € 1800-2100 per maand excl.

De woningen kunnen in de 2e helft van november betrokken worden.

Wilt u meer te weten komen over deze prachtige stadsappartementen, dan kunt u contact opnemen met Executive Home Rentals op telefoonnummer *********** of mail naar haarlem@ehr. nl.

Kenmerken

Beschikbaar per --In overleg
Regio Haarlem e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 100m²
Bouwjaar 1666
Slaapkamers
Badkamers 0
Garage Nee
Tuin Zonneterras
Balkon Nee
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 12-60
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
023 547 82 72
Uw woning hier?