Ben van Meerendonkstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1750,00 p/m
  • 100 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Energiezuinig en ruim 3 kamer (2 slaapkamer) appartement van 100m2, met mooi uitzicht, berging en optioneel te huren garageplek.

De woning ligt op het Haveneiland-Oost; een van de groep Amsterdamse eilanden die samen de wijk IJburg vormen.

IJburg is duidelijk populair geworden. IJburg biedt een jachthaven met vele restaurants aan het water, nieuwe trendy cafés, een filmhuis en theater, diverse activiteiten op het gebied van sporten, kunst en theater, een watersportvereniging, een zandstrand en artistieke Amsterdamse winkeltjes.

Daarnaast is er het Diemerpark op loopafstand, ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan wandelen, hardlopen, fietsen en skaten. Er bevindt zich een voetbal- en hockeyclub en het park heeft zelfs een eigen strandje met zonneweide. IJburg kent nog een strand, Blijburg. Een prachtig ruim strand aan het IJsselmeer, dagelijks toegankelijk om te zwemmen, zonnen of uit te waaien.

Het gezellige strandpaviljoen verzorgt naast een hapje en een drankje ook regelmatig feesten en festivals voor alle leeftijden.

Op het Haveneiland, het eiland direct naast het Steigereiland, is een winkelcentrum met onder andere ambachtelijke verswinkels, diverse lunch- en espressobars, een grote Albert Heijn, HEMA, Vomar, kappers, Action en Bruna. Ook zijn er voorzieningen zoals: twee basisscholen, het IJburg College voor voortgezet onderwijs (vwo, havo en vmbo), kinderopvang en een medisch centrum.

Ook de grote jachthaven E. Peek mag vermeld worden; deze ligt letterlijk om de hoek. Door het vele omringende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag inclusief een eigen jachthaven met leuk daaraan gelegen diverse restaurants.

IJburg is een waterrijke, rustige, nette en inspirerende omgeving, een ideale locatie om te wonen met het centrum van Amsterdam via tram 26 op slechts 10 minuten afstand en de ring A10 op een minuutje binnen handbereik.

Het is een prachtig alternatief voor mensen die ruim, stads en buiten willen wonen, maar eigenlijk toch het liefst verbonden willen blijven met het centrum van Amsterdam. Kortom, een heerlijk centrale waterrijke plek om te wonen.

De verhuurprijs is exclusief de gebruikskosten van verwarming, elektriciteit, internet en garageplek.

Videorondleiding

living & kitchen

bedrooms

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 100m²
Bouwjaar 2012
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Inpandig
Tuin Nee
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Inpandig
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?