Binnen Bantammerstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1300,00 p/m
  • 50 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Wonen op een volledig gerenoveerde bovenverdieping (verdieping 4) in een uitzonderlijk monumentaal pand op een unieke locatie.

Volledig gemeubileerd 2 kamer (1 slaapkamer) appartement met eigen buitenterrasje aan de slaapkamer.

Gesitueerd in de Lastagne buurt, op 2 minuten loopafstand van de Nieuwmarkt. De Lastagne is een oude wijk in Amsterdam beter bekend als de Nieuwmarkt buurt, een prachtige buurt met zijn vele historische panden.

Ligging
Dankzij de centrale ligging is er een overvloed aan gezellige restaurantjes, cafeetjes en winkels voor de dagelijkse boodschappen (AH, HEMA en diverse Chinese winkels).

De Nieuwmarkt is om de hoek waar op zaterdag een eco markt gehouden wordt. Alles is binnen handbereik en je loopt zo het bruisende stadsleven in.

Gelegen in een rustig straatje, in het meest bruisende deel van de stad, nabij de Nieuwmarkt, Oudeschans, Binnenkant, het Centraal Station en de Prins Hendrikkade.

De omgeving wordt gekenmerkt door de vele restaurantjes en cafeetjes op zowel het plein als in de straten naar het plein toe, bijvoorbeeld de Zeedijk.

Openbaar vervoer: Er is geen betere locatie denkbaar. Een goed bemande taxistandplaats bij het Muziektheater. Tram- en bushaltes en het metrostation op de Nieuwmarkt op 2 minuten lopen zorgen voor uitstekende aansluitingen op het Amsterdamse openbaar-vervoersnet.

Het Centraal Station van Amsterdam ligt op 5 minuten lopen.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik gas, water, elektriciteit, internet.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 50m²
Bouwjaar 1906
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Ja
Dakterras Ja
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Uw woning hier?