Bulthuisweg, Loenen aan de Vecht, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1950,00 p/m
  • 50 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Gemeubileerde studio van 50m2 over 2 verdiepingen.

Ben je op zoek naar de perfecte plek om tijdelijk te wonen in het schilderachtige Loenen aan de Vecht? Zoek niet verder!

Wijk Cronenburgh biedt jou de unieke kans om te genieten van luxe, comfort en het idyllische landschap aan de Vecht. Hier zijn enkele redenen waarom je Cronenburgh niet wilt missen!

Water:
Met de rivier De Vecht en het Loosdrechtse- en Vinkeveense plassen gebied in de directe nabijheid is dit ook de juiste plek om snel het water op te gaan.

Ligging:
De wijk Cronenburgh is een jonge woonwijk gebouwd in moderne architectuur op loopafstand van de gezellige en pittoreske dorpskern met de historische schoonheid van Loenen aan de Vecht.

Luxe Woningen:
Onze studio is ontworpen met oog voor detail en biedt het hoogste niveau van comfort met hoogwaardige afwerkingen?.

Gemeenschap:
Cronenburgh biedt een hechte en vriendelijke gemeenschap van bewoners die genieten van de unieke sfeer van Loenen aan de Vecht. Samen vormen we een warme buurt.

Historische Charme:
Loenen aan de Vecht staat bekend om zijn historische gebouwen, charmante straatjes en diverse sterren restaurants. Cronenburgh past perfect in dit schilderachtige landschap.

Gewilde woonomgeving:
Loenen aan de Vecht is een gewilde woonomgeving. Er zijn diverse (sterren) restaurants, eetcafés en winkels. Er zijn verschillende sportverenigingen zoals tennis- hockey, een voetbalvereniging, yoga en een dansschool en de 9-holes golfbaan “Old Course”. Alles is op loop/fietsafstand te bereiken.

Bereikbaarheid: Cronenburgh is gunstig gelegen met goede verbindingen naar steden als Amsterdam en Utrecht (15 autominuten). Je bent dus nooit ver verwijderd van de stedelijke voorzieningen. Je auto kan voor de deur geparkeerd worden.

Mis deze kans niet om te wonen in Cronenburgh, Loenen aan de Vecht. Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging!

Huurprijs is exclusief de kosten van gas, water, elektriciteit, internet en gemeentelijke gebruikers?/bewoners lasten.

Videorondleiding

ground floor

first floor

Kenmerken

Beschikbaar per 01-05-2024
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Energielabel A
Oppervlakte 50m²
Bouwjaar 2015
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Patio/atrium
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 6 tot 24 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?