Dirk Vreekenstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1750,00 p/m
  • 100 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Modieuze en lichte high end 3 kamer (2 slaapkamer) appartement met patio-balkon, eigen parkeerplaats (€ 150 per maand) en berging.

Deze fraaie woning is gelegen in het complex “Hoop, Liefde & Fortuin”, aan het autovrije en kindvriendelijke Rietlandpark in het Oostelijk Havengebied.

OMGEVING:
Alle denkbare voorzieningen zijn op steenworp afstand gelegen: het Rietlandpark (met o.a. een speelweide en een tennisbaan) en winkelcentrum Brazilië met (sport)scholen, kinderopvang en openbaar vervoer.

Rondom het complex is het auto vrij en zeer kind vriendelijk.

In de nabije omgeving zijn o.a. Panama, Muziekgebouw a/h IJ, het Lloyd Hotel en de gezellige restaurants het Pompstation en the Harbourclub te vinden.

U fietst binnen 10 minuten naar hartje centrum of de gezellige en hippe Indische Buurt en Oosterparkbuurt en kunt u boodschappen doen op de altijd gezellige Dappermarkt.

Bereikbaarheid:
Tram 26 stopt bijna voor de deur en brengt u in 5 minuten naar Centraal Station. Tevens bent u met tramlijn 10 snel in het hart van de stad.

Met de auto zit u via de Piet Heintunnel binnen een paar minuten op de ringweg A10 vanwaar de snelwegen A1 en A2 binnen enkele minuten te bereiken zijn.

Huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/internet. Het huren van de parkeerplaats in de garage is verplicht en kost € 150 extra per maand.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 100m²
Bouwjaar 2000
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Inpandig
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?