Dorpstraat, Wagenberg, Nederland Breda e.o., Nederland

€ 795,00 p/m
  • 55 m²
  • 1 Kamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Dit gemeubileerde appartement is onderdeel van een sfeervol monumentaal herenhuis dat is gebouwd omstreeks 1921. De voorgevel van de woning is geheel vernieuwd in 1991. Het schilddak beschikt over een kleine dakkapel op de 2e verdieping en is gedekt met pannen. Door de jaren heen is het herenhuis meerdere malen verbouwd en gerenoveerd, waarbij de authentieke kenmerken in takt zijn gebleven. Het pand bestaat uit 3 delen, De woning is voorzien van een alarmsysteem. De brede hardhouten paneelvoordeur met geprofileerde omranding biedt een fraai toegankelijk entree met glas-in-lood bovenlicht.

Ligging:
Het appartement ligt in Wagenberg onder de rook van Breda, nabij de dorpskern van Wagenberg. Uitstekend gesitueerd nabij de belangsrijkste uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Antwerpen. Ook de gezellige plaatsen Made , Zevenbergen en Oosterhout liggen zijn makkelijk bereikbaar. Kortom een perfecte uitvalsbasis !

Het appartement heeft een separate ingang en heeft de volgende indeling:
De bordestrap is afgewerkt met vloerbedekking en biedt toegang tot de eerste verdieping. Op de gehele eerste verdieping zijn de authentieke details, zoals o.a. het glas-in-lood, inbouwkasten en paneeldeuren in originele staat behouden. Het bijzondere karakter van het appartement komt de inrichting en sfeer ten goede. De gehele verdieping is voorzien van parketvloeren, op de badkamers en toilet na, welke zijn betegeld. Via de gang bereikt u het gemeubileerde appartement. De woonkamer inclusief keukentje is voorzien van een zit en eethoek.

Het appartement heeft traditionele inbouwkasten in zowel wookamer als slaapkamer.
De slaapkamer is tevens voorzien van een twee persoonsbed en een wastafel.
De badkamer (circa 5 m2) is afgewerkt met gedeeltelijk wandtegels en gedeeltelijk pleisterwerk als wandafwerking, vloertegels en een stucwerk plafondafwerking. De badkamer is voorzien van doucheruimte en toilet. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen deel van de mooi aangelegde en rustige achtertuin en is er ruimschoots parkeergelegenheid aanwezig voor en naast het complex.

Huurprijs is inclusief g/w/e, tv, internet en lokale heffingen ! Exclusief 21% BTW i.v.m. het zakelijke karakter van het pand.

Heeft u belangstelling voor dit leuke en instapklare appartement ? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website ehr.nl of neem contact op met ons kantoor in Breda via telefoon
06-20559612 of E-mail breda@ehr.nl

Kenmerken

Beschikbaar per Per direct beschikbaar
Regio Breda e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 55m²
Bouwjaar 1921
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Achtertuin
Balkon Nee
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 6-12 maanden
Mogelijkheid tot verlenging Negotiable

Plaats

REAGEER OP DEZE WONING

06 53 49 97 20
Uw woning hier?