Eerste Sweelinckstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1750,00 p/m
  • 75 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Gerenoveerd sfeervol en licht hoek-appartement. De dubbele bovenwoning op de 3e en 4e verdieping is gemeubileerd en heeft 2 slaapkamers.

Het appartement is gelegen middenin het populaire stadsdeel Zuid in de bruisende wijk De Pijp.

De Pijp kenmerkt zich door een diversiteit aan bijzondere (buurt)winkeltjes, goede restaurants en veel trendy cafés met terrassen. Alles wat u nodig heeft is op loop- en fietsafstand en de tramhalte is om de hoek.

Om de hoek van de populaire en gezelligste dag-markt van Amsterdam, de Albert Cuyp en het schitterende Sarphatipark, hetgeen een geliefde wandel en picknickplek is voor jong en oud en een typisch buurt verzorgend karakter en gezelligheid biedt.

Rivier de Amstel ligt ook op loopafstand en hier is het lekker genieten van een drankje en een hapje aan het water, verder op loopafstand de winkelstraten Van Woustraat, Ferdinand Bolstraat, Van der Helstplein en Cornelis Troostplein.

In de gezellige Pijp is genoeg te beleven, eten, drinken, winkelen en de markt. De woning is bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen en in de directe omgeving zijn diverse goede verbindingen met het openbaar vervoer.

De huurprijs is exclusief de kosten van eigen gebruik g/w/e/tv/internet en gemeentelijke heffingen. Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, surf naar www.ehr.nl of mail naar amsterdam@ehr.nl

Videorondleiding

Street

Living

Bedrooms

Bathrooms

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 75m²
Bouwjaar 1906
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Nee
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Uw woning hier?