Herengracht, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 5250,00 p/m
  • 250 m²
  • 4 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Gestoffeerd

Gerenoveerd luxueus 4 slaapkamer appartement van 250m2, gelegen aan de Herengracht. De woning biedt tevens een kantoorruimte en een tuin van 120m2 met een gastenhuis. De woning behelst de hele benedenverdieping van een monument uit 1620.

De locatie is om de hoek van de bekende 9 straatjes, vol schilderachtige monumenten, authentieke winkels en bijzondere horeca. Waar het al meer 4 eeuwen bruist van ambacht, handel en cultuur.

Op loopafstand van de Dam, het Koningsplein, Leidsestraat, Rembrandtplein, Westertoren, Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anna Frankhuis, Paleis op de Dam. Bloemmarkt en Centraal Station.

Diverse tram en busverbindingen, vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving.

Indeling:
U komt binnen via de prachtige marmeren entree van dit monumentale pand, onderdeel van de wereld-erfgoedlijst van UNESCO.

Via de hal achter de entree heeft u toegang tot de woning met authentiek balkenplafond, huiskamer en woonkeuken. Via een interne trap naar beneden heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, 3 badkamers, gastentoilet en een studeerruimte/kantoorruimte.

De huiskamer en woonkeuken zijn gelegen aan de gracht. De 4 slaapkamers, 4 badkamers en kantoorruimte zijn op de begaande grond gesitueerd. Hier is tevens de 2e woonkeuken, ruime serre en ruime tuin met gastenhuis gelegen..

Prijs is inclusief aanwezige wasmachine en wasdroger, exclusief de kosten van gebruik elektriciteit, gas, Tv, internet en gemeentelijke heffingen.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, schrijf vrijblijvend in bij www.ehr.nl of mail met amsterdam@ehr.nl of bel 020 – 208 21 07

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 250m²
Bouwjaar 1620
Slaapkamers 4
Badkamers 3
Garage Nee
Tuin Achtertuin
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Ja
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?