Herengracht, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 3000,00 p/m
  • 150 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Gestoffeerd

Gerenoveerd luxueus 2 slaapkamer appartement van 150m2, gelegen aan de Herengracht, op de beletage van een monument uit 1620.

De locatie is om de hoek van de bekende 9 straatjes, vol schilderachtige monumenten, authentieke winkels en bijzondere horeca. Waar het al meer 4 eeuwen bruist van ambacht, handel en cultuur.

Op loopafstand van de Dam, het Koningsplein, Leidsestraat, Rembrandtplein, Westertoren, Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anna Frankhuis, Paleis op de Dam. Bloemmarkt en Centraal Station.

Diverse tram en busverbindingen, vele winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden in de directe omgeving.

Indeling:
U komt binnen via de prachtige marmeren entree van dit monumentale pand, onderdeel van de wereld-erfgoedlijst van UNESCO.

De woning met 2 slaapkamers en 2 badkamers is gelegen aan de gracht.

Via de hal achter de entree heeft u toegang tot de woning met authentiek balkenplafond, huiskamer en woonkeuken. Via een interne trap naar beneden heeft u toegang tot de 2 slaapkamers, 2 badkamers, gastentoilet en een studeerruimte/kantoorruimte.

De keuken is voorzien van alle inbouwapparatuur en Amerikaanse koelkast.

Prijs is inclusief aanwezige wasmachine en wasdroger, exclusief de kosten van gebruik elektriciteit, gas, Tv, internet en gemeentelijke heffingen.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging, schrijf vrijblijvend in bij www.ehr.nl of mail met amsterdam@ehr.nl of bel 020 – 208 21 07

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 150m²
Bouwjaar 1785
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Ja
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?