Kloveniersburgwal, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 2900,00 p/m
  • 125 m²
  • 3 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Gestoffeerd

De volledige renovatie van het gehele monumentale pand uit 1755, is voltooid. U kunt de eerste bewoner van dit prachtige appartement zijn.

Het op hoogste kwaliteitsniveau afgewerkte appartement van 125m2, is voorzien van 3 slaapkamers (met inbouwkasten), 1 vide in de woonkamer die gebruikt kan worden als slaapkamer, 3 badkamers en een dakterras. Iedere kamer is voorzien van comfortabele vloerverwarming.

Het appartement is voorzien van nieuwe geluidsisolerende vloeren en wanden en beschikt over monumentendubbelglas, vloerverwarming, inbouwkasten, inbouwverlichting, hanglampen, kroonluchters, wasmachine/droger en nieuwe keuken met alle keukenapparatuur.

De eigenaar heeft de kenmerkende traditionele elementen weten te behouden zoals marmeren vloeren in de hal, lichtelementen en de originele balkenplafonds.

Er zal voor de huurder een huismeester beschikbaar, zijn die tevens de gangen, traphuis, bordes en ramen aan de buitenzijde schoon zal houden, de servicekosten hiervoor bedragen € 50,00 per maand.

Omgeving:
Vanuit de Kloveniersburgwal zijn alle stedelijke voorzieningen op loopafstand aanwezig: Theater Tuschinski & Carre, Muntplein, de Dam, Bloemenmarkt, Waterlooplein, Nieuwmarkt, Rembrandtplein, de Utrechtsestraat , de Hermitage en talloze cafés en restaurants.

Zelfs het Centraal Station is op loopafstand. Onder het Stadhuis – Muziektheater bevindt zich een grote parkeergarage evenals op het Oosterdokseiland onder het Conservatorium.

De Kloveniersburgwal werd in de 15e eeuw gegraven als verdedigingsgracht en dankt zijn naam aan een onderdeel van de schutterij dat Kloveniers werd genoemd naar het vuurwapen dat de manschappen gebruikten. In het Frans heette dit een couleuvrine.

Het appartement bevind zich op 500 meter van De Dam, 250 meter van de Munt en het Rembrandsplein en 150 meter van de Nieuwmarkt. Op de Nieuwmarkt is iedere zaterdag een biologische versmarkt.

De huurprijs is exclusief servicekosten (€ 50,00), gebruik van gas, water, elektriciteit, tv, internet en gemeentelijke heffingen. De huurprijs is op basis van gestoffeerd. Meubilering is mogelijk in overleg tegen een meerprijs.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging kijk op www.ehr.nl, of mail naar amsterdam@ehr.nl of bel met ons kantoor 020 208 21 07.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 125m²
Bouwjaar 1755
Slaapkamers 3
Badkamers 3
Garage Nee
Tuin Zonneterras
Balkon Nee
Roof terrace Ja
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?