KNSM-laan, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 3250,00 p/m
  • 110 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Aantrekkelijk gelegen en praktisch ingedeeld zonnig 3 kamer (2 slaapkamer appartement met balkon.

De ruime woning is gelegen op de bovenste (4e) verdieping, is voorzien van een balkon en heeft een fantastisch uitzicht over vaarwater ’t IJ vanuit de keuken.

De luxe woning is verdeeld over 2 woonlagen.

Een prachtige maisonnette met 2 slaapkamers (of een kantoor-aan-huis), badkamer en aparte toilet op de 4e verdieping en op de vijfde verdieping een grote woonkeuken, ruime en lichte woonkamer en zonnig terras van ruim 10m2 op het zuiden.

In de kelder van het gebouw bevindt zich een privé berging en gemeenschappelijke fietsenstalling.

Op het KNSM-eiland, dat deel uitmaakt van de Oostelijke Haveneilanden, is het heerlijk wonen. Een rustige en waterrijke omgeving met alle voorzieningen in de nabijheid.

De isolatie van de woning is optimaal, mede door de aanwezigheid van dubbel glas en de betonnen bouwdelen, hetgeen resulteert in lage energielasten en energielabel B.

Locatie: Wonen op het KNSM-eiland in Amsterdam-Oost heeft verschillende redenen waarom het geweldig is:
Unieke architectuur:
Het KNSM-eiland staat bekend om zijn unieke architectuur, met voormalige pakhuizen die zijn omgebouwd tot moderne woningen. De mix van oude industriële gebouwen en hedendaagse ontwerpen geeft het eiland een eigen karakter en charme.

Centrale ligging:
Het eiland ligt in het Oostelijke deel van Amsterdam, dichtbij het stadscentrum maar toch weg van de drukte.
Dit betekent dat bewoners kunnen genieten van de nabijheid van alle voorzieningen, zoals winkels, restaurants en culturele attracties, zonder de constante drukte van het centrum.

Waterrijke omgeving:
Als een van de eilanden in het Oostelijk Havengebied van Amsterdam, biedt het KNSM-eiland een prachtige waterrijke omgeving.
Bewoners genieten van uitzicht op het water, jachthavens, zwemwater en aangename wandelpaden langs de kades.

Community-gevoel:
Door de compacte aard van het eiland en de mix van woningen, winkels en voorzieningen, is er een sterk gevoel van gemeenschap onder de bewoners. Dit leidt tot een hechte buurt waar mensen elkaar kennen en ondersteunen.

Cultuur en creativiteit:
Het Oostelijk Havengebied, waar het KNSM-eiland deel van uitmaakt, staat bekend om zijn levendige culturele scene en creatieve industrie.
Dit resulteert in een inspirerende omgeving voor kunstenaars, ontwerpers en andere creatieve professionals die op het eiland wonen.

Openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer vanaf het KNSM-eiland in Amsterdam is goed geregeld, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot de rest van de stad. Hier zijn enkele van de belangrijkste opties:

Tram: Het KNSM-eiland wordt bediend door tramlijn 10, die langs de oostelijke rand van het eiland loopt. Deze tramlijn biedt een snelle verbinding met het stadscentrum, enkele van de belangrijkste treinstations, en andere delen van Amsterdam.

Bus: Verschillende buslijnen bedienen nabijgelegen gebieden, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen reizen naar verschillende delen van de stad en daarbuiten. Afhankelijk van de specifieke bestemming kunnen bewoners verschillende buslijnen gebruiken die stoppen in de buurt van het KNSM-eiland.

Veerpont: Een andere unieke vorm van openbaar vervoer in Amsterdam is de veerpont. Hoewel het KNSM-eiland zelf geen directe veerverbinding heeft, zijn er nabijgelegen veerponten die passagiers kunnen vervoeren naar andere delen van de stad, zoals het Centraal Station en het NDSM-terrein.

Fietsen en wandelen: Vanwege de centrale ligging en de relatief compacte omvang van Amsterdam, is fietsen en wandelen ook een populaire manier van reizen voor veel bewoners, inclusief die op het KNSM-eiland. Er zijn fietspaden en wandelpaden die het eiland verbinden met andere delen van de stad.

Kortom, het KNSM-eiland biedt een combinatie van unieke architectuur, een centrale ligging, een waterrijke omgeving, een sterk gemeenschapsgevoel en een bruisende culturele scene, waardoor het een geweldige plek is om te wonen.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik gas, water, elektriciteit, internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Kenmerken

Beschikbaar per 01-08-2024
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Energielabel B
Oppervlakte 110m²
Bouwjaar 1993
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Inpandig
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?