Madurastraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1995,00 p/m
  • 75 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Gelegen in de hippe Indische buurt.

Op de 1e verdieping gelegen ruim en licht 3 kamer (2 slaapkamers) appartement met balkon. Ook fijn voor de liefhebber: aan een van de slaapkamers zit een bescheiden walk-in-closet. Er is toegang tot een privé berging, deze is gedeeld met verhuurder.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie aan de Madurastraat, midden in de hippe Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je vele winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantje, vers winkels en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Andere geliefde plekken zoals Studio K, het Badhuis, Brouwerij ‘t IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. Ook prettig aan de Madurastraat is dat het relatief rustig is gezien de bevolkingsdichtheid.

De openbaar vervoer mogelijkheden zijn uitstekend te noemen. Er zijn diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation.

De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Videorondleiding

living

kitchen

bedrooms

bathroom

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 75m²
Bouwjaar 1986
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?