Pieter de Hooghstraat, Ede, Nederland Ede/Wageningen e.o., Nederland

€ 1350,00 p/m
  • 99 m²
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Gelegen in Ede ligt deze bijzondere eengezinswoning in de Pieter de Hooghstraat. De woning heeft een woonoppervlakte van 99 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 134 m2. De woning is gebouwd in 1984 en heeft een energielabel C.

Stijlvol wonen in Ede. Dat kan goed in deze buurt. Pieter de Hooghstraat is gelegen in de buurt Maandereng-Oost. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Ede, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit vijf kamers waarvan vier slaapkamers. Daarnaast is er een badkamer en een apart toilet te vinden in de woning.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website: www.ehr.nl onder de regio Ede-Wageningen. Of neem contact op met ons kantoor: 0318-526584

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Ede/Wageningen e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 99m²
Bouwjaar 1984
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Achtertuin
Balkon Nee
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Ja
Schuur detached concrete
Periode van beschikbaarheid 12-24 mnd.
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

0318 52 65 84
Uw woning hier?