Realengracht, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1750,00 p/m
  • 125 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Beschikbaar per 01-08- 2016, (27×4 meter) volledig gemeubileerd 1 slaapkamer woonboot, met een grote open zwevende terras op het water van 60m2.

2 personen kunnen er in alle luxe slapen en 4 personen door middel van uitschuifbedden. Er is veel ruimte binnen met de enorme open woonkamer.

Dit is een uitstekende locatie; een rustige, welvarende, en vriendelijke buurt in het Centrum van Amsterdam, tegenover Prinsen Eilans. De Westelijke Eilanden zijn een kleine wereld op zich, geschikt voor wandelingen – allemaal in 1671 door John Antonides van der Goes in een gedicht, ‘de Ystroom’ aanbevolen – en tegenwoordig vaak het decor voor filmopnamen.

Tot het einde van de 19e eeuw was dit een gebied met vele scheepswerven, kleine industrieën en pakhuizen. Op de eilanden en in de nabije omgeving waren ook zoutketen, bokkingrokerijen en teer- en taankokerijen gevestigd, waar scheepswanden, zeilen en visnetten werden geconserveerd.

Vanaf het begin waren er pakhuizen en scheepswerven in de Westelijke eilanden. Zij waren een belangrijk onderdeel van de sfeer op de eilanden, een combinatie van werken en leven.

Er is geen doorgaand verkeer op de straat, en relatief weinig water verkeer. De op het zuiden gelegen locatie krijgt direct zonlicht, bijna de hele dag, zelfs midden in de winter.

De boot wordt op ongeveer 4 meter afstand van de straat gehouden, dus er is een schone privacy gracht, met een stevige stalen brug met een vergrendelde eigen toegangspoort.

Er is 1 slaapkamer met een zeer groot bed. Het is mogelijk om een tweede slaapgedeelte met behulp van verdelers in de grote ruimte te maken. Er is veel opbergruimte, een grote woonkamer, complete badkamer en apart toilet, wasmachine, hoog rendement centrale verwarming op gas, en hardhouten ramen met dubbele beglazing die open kunnen.

Het interieur is afgewerkt met een hoge standaard, met hardhouten vloer. Een grote tv uit een inbouwkast. Het grootste deel van het interieur is een zeer ruime woon/eetkamer.

Uitzicht vanuit de keuken naar de voorkant van het schip. De keuken heeft een gasfornuis en elektrische oven.
,
Dit schip krijgt de zon de hele dag, zelfs midden in de winter. Tal van isolatie en centrale verwarming betekent dat de boot de hele winter comfortabel warm blijft.

Uitstekende toegang tot het centrum van de stad en de ringweg. Zeer goede openbaar vervoersverbindingen.

De huurprijs is exclusief kosten van het gebruik van gas, water, elektriciteit, internet.

De boot heeft de stads gas, water, elektriciteit en internet voor € 220,00 extra per maand.

Voor meer informatie zie www.ehr.nl of mail amsterdam@ehr.nl of bel ons kantoor 020 208 21 07

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 125m²
Bouwjaar 1920
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Zonneterras
Balkon Ja
Roof terrace Ja
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?