Reigersberg, Doorwerth, Nederland Arnhem e.o., Nederland

€ 1100,00 p/m
  • 80 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Gemeubileerd

Aan de rand van het bos is dit prachtige en goed verzorgde 2-kamer appartement (voorheen 3-kamer) gelegen. Het appartement heeft een adembenemend uitzicht over de bosrijke omgeving van Doorwerth.

Het appartementencomplex de Reigersberg is gelegen aan de rand van het bos in het mooie dorpje Doorwerth, de sportvelden liggen tegenover het gebouw. Het centrum van Doorwerth ligt op fietsafstand, hier kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen en het gezondheidscentrum is 200 meter lopen. Kortom alle faciliteiten zijn binnen handbereik.
Op 15 minuten fietsen ligt het gezellige dorp Oosterbeek met diverse winkels. Naast de faciliteiten die Doorwerth en Oosterbeek bieden, bieden de steden in de omgeving alles voor uw overige wensen. De steden in de omgeving, Arnhem, Wageningen en Ede zijn in 10 minuten met de auto bereikbaar, maar ook middels de reguliere (snel)fietsroutes.

Indeling:

Entree in de centrale hal met liften en trappenhuis. Verdieping: Entree appartement, meterkast, berging met wasmachine, keuken met alle apparatuur. Entree woonkamer, deze bestond voorheen uit 2 kamers en heeft veel ruimte en 2 balkons. Masterbedroom met kastenwand, badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:

-Fietsenberging in onderbouw.
-gemeubileerd appartement
-2 balkons
-op korte afstand van Wageningen en Oosterbeek gelegen.

Omgeving:

Een groot deel van het dorp Doorwerth bestaat uit bossen wat het dorp aantrekkelijk maakt voor natuurliefhebbers. Naast de prachtige natuur waarover het dorp beschikt, heeft het ook een mooi rijksmonument namelijk Kasteel Doorwerth. Het kasteel wordt in 1260 voor het eerst genoemd, toen het door de heer van Vianen werd belegerd en in brand gestoken. Dit was vermoedelijk een straf, om korte metten te maken met roofzuchtige praktijken van burchtheer Berend van Dorenweerd. De daaropvolgende 20 jaar heeft de burchtheer of diens zoon, Hendric de burcht weer hersteld. In 1435 kwam het kasteel in bezit van Reinald van Homoet en hij liet het kasteel flink uitbreiden. De daarop volgende eigenaren verbleven er slechts zelden en dit is waarschijnlijk één van de redenen dat Doorwerth nog een zeer middeleeuws aandoend uiterlijk heeft. Dat het kasteel het rampjaar 1672 intact heeft overleefd is te danken aan inspanningen van de toenmalige eigenaar, Anton van Aldenburg, een belangrijk Duits edelman.
Bij het kasteel staat een monumentale robinia, er bestaan verschillende verhalen over deze boom maar zeker is dat de boom één is van de drie; de andere twee werden in de oorlog vernield, het maakt deze boom de oudste van Nederland.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Neem dan contact op met arnhem@ehr.nl of 026-7114555

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Arnhem e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 80m²
Bouwjaar 1977
Slaapkamers 1
Badkamers 2
Garage Nee
Tuin
Balkon Nee
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 12-24 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

    REAGEER OP DEZE WONING

    026 711 45 55
    Uw woning hier?