Rijksstraatweg, Baambrugge, Nederland Amstelveen e.o., Nederland

€ 14950,00 p/m
  • 330 m²
  • 5 Slaapkamers
  • 3 Badkamers
  • Gemeubileerd

Rust, ruimte, privacy, veiligheid en sfeer, dat zijn de kenmerken van dit volledig gerenoveerde monumentale buitenverblijf Middelvaart, uit de 1604.

Het landhuis genaamd ‘Middelvaart’, verwijst naar het feit dat de buitenplaats op het midden is gelegen van de historische trekvaart tussen Amsterdam en Utrecht.

De 17e eeuw kenmerkt zich onder meer door oprichting van de VOC (Verenigde Oost-Indische Compagnie) en schilders als Rembrandt, Johannes Vermeer, Frans Hals, Aelbert Cuyp en Jan Steen.

De woning heeft een prachtige in 2022 onder architectuur aangelegde tuin rondom met meerdere terrassen, buiten jacuzzi en tuinhuis met keuken. Het perceel bedraagt 1.298 m2 en is gelegen aan rivier de Angstel met vaar en zwemwater.

Baambrugge ligt centraal ten opzichte van Abcoude en Loenen aan de Vecht (5 minuten), Hilversum (10 min), Amsterdam (15 min) en Utrecht (20 min). Zowel in Baambrugge als in Loenersloot is er een basisschool en kinderopvang, diverse voorzieningen zijn op korte afstand gelegen.

Indeling:
Entree via een majestueuze trap naar de “bel etage” waar de ruime hal leidt naar een prachtige woonkamer en een grote woonkeuken. De sfeervolle woonkamer heeft een grote open haard, prachtig uitzicht en is erg licht door de vele ramen.

U kunt de woning ook betreden via de voormalige dienstingang.

De ruime woonkeuken, voorziet in alle denkbare faciliteiten, beschikt over hoogwaardige professionele keukenapparatuur en heeft een fabelachtig uitzicht.

Via de hal voeren enkele traptreden naar het souterrain waar zich een apart toilet en een ruim kantoor bevinden, na nog enkele treden komt u in de grote souterrain slaapkamer met badkamer. en suite.

Vanuit de hal voert een trap langs de bedstee naar de frisse authentieke hal in de bovenste verdieping, met toegang tot 4 slaapkamers, 2 trendy badkamers en een apart toilet.

De tuin, die rondom het huis loopt heeft meerdere terrassen en wijds uitzicht over de landerijen. De carport biedt plek aan minimaal 2 auto`s een heeft een aansluiting voor het opladen van elektrische en hybride auto`s.

Vanuit de woning heeft u prachtig uitzicht over rivier de Angstel aan de voorkant en de landerijen aan de achterkant.

Kenmerken:
-Rijksmonument uit 1604
-Gerenoveerd
-Leefkeuken met veel luxe apparatuur
-Airco in alle slaapkamers bovenverdieping
-5 slaapkamers
-3 badkamers
-Nieuw alarmsysteem met 5 camera’s
-Nieuw elektronisch bedienbaar met toegang naar garage pad voor 3 auto`s
-Carport voor 2 auto’s met elektrisch laadpunt
-Geautomatiseerde robotmaaier

-Huurprijs is exclusief GWE, TV, internet en gemeentelijke heffingen

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amstelveen e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 330m²
Bouwjaar 1604
Slaapkamers 5
Badkamers 3
Garage Parkeerplaats
Tuin Tuin rondom
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Ja
Zolder Ja
Schuur wooden
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?