Ringdijk, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 3250,00 p/m
  • 150 m²
  • 3 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gestoffeerd

Een geheel pand aan de Ringdijk, op een van de mooiste locaties in Amsterdam Oost/Watergraafsmeer!

Het pand dateert uit 1896 en is in 2014 geheel gerenoveerd tot een familiewoning met 3 slaapkamers, 1 studeerkamer, wasruimte, voortuin en achtertuin op het zuiden.

Dit huis is een genot om in te wonen door de hoge plafonds, zonnige woon- en studeerkamer, woonkeuken, ligging en de heerlijke tuinen.

De woning wordt gestoffeerd (niet gemeubileerd) verhuurd.
.
Locatie:
De buurt is uitermate geschikt voor kinderen: er zijn goede scholen en veel speeltuinen.

De woning is gelegen aan een rustige straat zonder doorgaand verkeer en heeft direct uitzicht op de Ringvaart. De woning betreft een geheel pand, zonder bovenburen en een vrij uitzicht aan voor- en achterzijde van het huis.

Het huis bevindt zich op loopafstand van de winkels op de Middenweg. Hier treft u een zeer divers winkelaanbod; van een kaaswinkel, viswinkel, slager en een bakker tot diverse leuke boutiekwinkeltjes en de Hema.

Het nieuwe winkelcentrum Oostpoort ligt op 5 minuten loopafstand. Daarnaast zijn er diverse populaire en gezellige horecagelegenheden in de buurt om lekker te tafelen of uit te gaan.

Vanaf de Ringdijk is het slechts 10 minuten fietsen naar de Nieuwmarkt, het Rembrandtplein, Waterlooplein of de Pijp. De Kalverstraat en Centraal Station liggen op 20 minuten fietsafstand.

De woning is gelegen tussen Park Frankendael en het Oosterpark in. Hier is ruimte om te wandelen, te sporten en te luieren. In Park Frankendael is maandelijks een Pure Markt (biologische versmarkt).

Ook sportliefhebbers zitten niet verlegen in de Watergraafsmeer. Op loop- en fietsafstand treft men diverse sportmogelijkheden, zoals squash, tennis, hockey, voetbal, schaatsen op de Jaap Edenbaan en binnenbad zwemfaciliteiten.

Omgeving:
Openbaar vervoer zoals trams (lijn 9 naar centrum), bussen en de NS stations Muiderpoort en Amstelstation bevinden zich op loopafstand.

Via de Middenweg bereikt u de Ringweg A-10 in een paar minuten. Voor het parkeren is er geen wachttijd op een vergunning. Vanwege de rustige straat is het vrijwel altijd mogelijk de auto voor de deur te parkeren.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/internet en gemeentelijke heffingen.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging: www.ehr.nl, of mail naar amsterdam@ehr.nl of bel met ons kantoor 020 208 21 07

Videorondleiding

street

living & kitchen & garden

first floor office & bedroom & bathroom

attic 2 bedrooms & laundry area

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 150m²
Bouwjaar 1896
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Achtertuin
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur detached wooden
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?