Vaartweg, Hilversum, Nederland 't Gooi e.o., Nederland

€ 1650,00 p/m
  • 85 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Modern en prachtig gelegen 3 kamer appartement (ca. 85 m2) gelegen in villawijk (Boomberg) aan doorgaande weg naar het centrum.
Dit recent gemoderniseerde appartement is gelegen op de eerste woonlaag in een karakteristiek, kleinschalig appartementencomplex (12 appartementen). Het gebouw ligt in een groene omgeving en is van de weg gescheiden door een riante, gemeenschappelijke tuin. Centrum en Corversbos op loopafstand. Parkeergelegenheid op eigen terrein aan de achterzijde. Uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer. Bij dit appartement hoort een buitenparkeerplaats.

ALGEMENE RUIMTE:
Entree/trappenhuis met brievenbus.

APPARTEMENT:
Entree, royale hal, ruime garderobe, modern toilet met fontein, zeer royale en lichte woonkamer-/eetkamer (voorheen waren dit twee kamers) met toegang tot balkon op het zuiden en zicht op de fraaie tuin aan de voorzijde van het gebouw. De keuken ligt aan de galerijzijde en is modern en compleet wat betreft apparatuur. Aan de achterzijde is tevens de slaapkamer gerealiseerd. De berging onder het appartement is omgetoverd tot een fraaie ruimte die als werk- en/of slaapkamer uitstekend gebruikt kan worden.

Enkele bijzonderheden:

– volledig gemoderniseerd en gemeubileerd appartement, direct te betrekken
– prachtige locatie in villawijk, aan rand van centrum
– volledig voorzien van isolatieglas
– parkeerplaats aanwezig

Exclusief g/w/e, tv, internet, lokale heffingen.

Heeft u belangstelling voor dit appartement? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website www.ehr.nl of neem contact op met ons kantoor in Hilversum via 035-7118722 of gooi@ehr.nl

Kenmerken

Beschikbaar per --Direct
Regio 't Gooi e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 85m²
Bouwjaar 1960
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Tuin rondom
Balkon Ja
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 6-60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging

Plaats

    REAGEER OP DEZE WONING

    035 711 87 22
    Uw woning hier?