Valeriusstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1995,00 p/m
  • 75 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Gerenoveerd 3 kamer appartement (2 slaapkamers), gelegen in het geliefde Amsterdam Oud-Zuid.

Het lichte appartement op de tweede etage gelegen, is gesitueerd op een prachtige locatie in Amsterdam Oud-Zuid en is zeer mooi en luxe afgewerkt.

Indeling:
Via het nette trappenhuis is de entree van het appartement op de tweede etage te bereiken. De ruime en lichte woonkamer heeft een hoogte van circa 3.10 meter met oude details. In het hele appartement ligt een prachtige houten vloer.

De ruime keuken is modern vormgegeven en is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Aanwezig is een oven, vaatwasser, ijskast en ingebouwde een wasmachine/droger.

Eén van de slaapkamers is voorzien van perfect op maat gemaakte inbouwkast, waarbij de volledige hoogte van de kamer is benut.

Sfeervolle badkamer met douche en wc, welke zeer efficiënt is ingericht.

Het appartement bevindt zich op korte loopafstand van culturele uitgaansgelegenheden in het gezellige Museumplein zoals het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en Het Koninklijk Concertgebouw.

Het prachtige Vondelpark bevindt zich om de hoek, tevens zijn er tal van terrassen en restaurants nabij gelegen, evenals het winkelaanbod van de Van Baerlestraat en de exclusieve P.C. Hooftstraat.

Alle voorzieningen zoals goed aangeschreven scholen, winkels en openbaar vervoer bevinden zich op loopafstand van de woning.

Met de fiets bent u binnen 5 minuten in het Centrum.

De openbaar vervoer voorzieningen zijn uitstekend te noemen; met diverse tramlijnen en busverbindingen bent u binnen een paar minuten in het centrum of binnen 15 minuten op Schiphol Luchthaven.

Met de auto bent u zo de stad uit, uitvalswegen als ringweg A-10, A-2 en A-4 zijn binnen enkele minuten te bereiken.

Betaald parkeren kan voor de deur. Bewoners kunnen een parkeervergunning aanvragen, hiervoor geldt op dit moment geen wachttijden.

De huurprijs is exclusief de kosten van g/w/e/tv/internet en gemeentelijke heffingen.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging ga naar www.ehr.nl of mail naar amsterdam@ehr.nl of bel met ons kantoor 020 208 21 07

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 75m²
Bouwjaar 1906
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Nee
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?