Vechtdijk, Utrecht, Nederland Utrecht e.o., Nederland

€ 1700,00 p/m
  • 81 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Deze woonark met split-level niveaus ligt in de Vecht, aan de rand van de stad Utrecht. Hier kunt u wonen met een landelijk gevoel en beleving van het water. Met op de oever een tuin, terras en een vrijstaande multifunctionele ruimte.

De entree van de woonark bereikt u via de fraaie tuin op de oever. De indeling van de woonruimte is als volgt.

Vanuit de hal/entree (met van daaruit een toilet bereikbaar) betreedt u de woonkamer. De woonkamer heeft aan alle zijden grote ramen, waardoor er veel lichtinval is en u het gevoel geeft buiten aan het water te zitten. Er is een zithoek met houtkachel en een zithoek.

Vanuit de woonkamer gaat u een niveau hoger naar de keuken. Van daaruit is ook de slaapkamer met grote kledingkast met schuifdeuren te bereiken. De keuken is voorzien van een elektrische kookplaat met afzuigkap, een koel vriescombinatie en een combimagnetron.

Een niveau lager bevindt zich de badkamer en een opslag onder waterniveau. De badkamer is voorzien van een grote douche en een wastafel en in de opslagruimte staat de wasmachine. De opslagruimte kan tevens gebruikt worden als lage logeerruimte.

De buitenruimte is circa 50 m2. U kunt daar heerlijk vertoeven in de fraai ingerichte tuin. Ook de in de tuin een vrijstaande multifunctionele ruimte welke u bijvoorbeeld kunt gebruiken als berging , hobby ruimte of eventueel ook als slaapkamer. Deze ruimte is volledig geïsoleerd en voorzien van elektriciteit en water.

De Vechtdijk is een fietsstraat, die voor autoverkeer doodlopend is. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat, vanaf deze locatie bent u met de auto zo op de snelwegen A2, A27 en A12. En in circa een kwartier fietsen bent u in het centrum van Utrecht.

De ark is aangesloten op elektriciteit, water en aardgas en wordt comfortabel verwarmd en van warm water voorzien door een CV-combi. Ook alle voorzieningen voor TV en internet zijn verder aanwezig.

Bijzonderheden:
– Te huur per 01-12-2022 voor een periode van minimaal 12 maanden
– De woning wordt volledig gemeubileerd opgeleverd
– Huurprijs is exclusief GWE, TV en internet

Heeft u belangstelling voor deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor in Utrecht via utrecht@ehr.nl.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Utrecht e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 81m²
Bouwjaar 2003
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Voortuin
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur detached concrete
Periode van beschikbaarheid Minimaal 12 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
030 205 99 75
Uw woning hier?