Vierwindenstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1500,00 p/m
  • 65 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

U kunt de eerste bewoner zijn van dit volledig en hoogwaardig gerestaureerde 2 kamer (1 slaapkamer) appartement op de begane grond.

De woning is tijdens de vorige week afgeronde renovatie onder meer voorzien van vloerisolatie, muurisolatie, plafondisolatie, dubbel glas en een volledig te openen schuifpui in de woonkamer.

De woning beschikt over comfortabele vloerverwarming onder de mooie gietvloer, een sfeervolle gashaard en overal dim-bare led verlichting. Nieuwe handgemaakte keuken, inbouwkasten, nieuwe badkamer en elektronische gordijnen zijn aanwezig om het woongenot nog meer te verhogen.

Omgeving:
De woning is prachtig gelegen op het pittoreske Realeneiland, een karakteristieke verstilde locatie in het historische centrum van Amsterdam.

De directe omgeving kenmerkt zich door het dorpse karakter en de scheepswerfjes, terwijl de binnenstad met de gezelligste winkelstraat van Nederland, waar vooral veel zelfstandige ondernemers hun winkel hebben gevestigd, op 5 min. loopafstand ligt.

Het Centraal Station ligt op 15 min. loopafstand.

De Westelijke Eilanden (Bickerseiland, Realeneiland en Prinseneiland) zijn met elkaar verbonden via schilderachtige houten ophaalbruggen. De omgeving heeft een unieke sfeer met een dorps karakter. Verschillende kunstenaars hebben hier hun atelier.

Naast de vele kleine winkeltjes bevinden zich er ook veel eet- en drinkgelegenheden. Vooral voor de liefhebbers van delicatessen is dit dé
uitgelezen plek om boodschappen te doen.

Aan het eind van de Haarlemmerdijk bevindt zich het oudste bioscoopje van Amsterdam, ‘At The Movies’ met prachtig Art Deco interieur. En elke woensdag is er “Boerenmarkt” op het Haarlemmerplein.

De huurprijs is exclusief de gebruikskosten van gas, water, elektriciteit en internet.

Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging www.ehr.nl of mail naar amsterdam@ehr.nl of bel ons kantoor 020 208 21 07

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 65m²
Bouwjaar 1890
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Parkeerplaats
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?