Maatregelen i.v.m. het Coronavirus

Beste relaties,

We realiseren ons dat EHR een cruciale rol speelt bij de verhuur van woningen en huisvesting van huurders, zo ook in deze bijzondere tijd.

Daarom blijft het EHR Team zich inzetten om de best mogelijke service te bieden, ondanks de uitdagingen waar we momenteel allemaal voor staan.

Wij blijven doen waar we goed in zijn: zorgeloos verhuren en beheren van woningen.

Middels dit document informeren wij u hoe vanuit EHR momenteel met de situatie omtrent Covid-19 omgaan wordt.

EHR blijft bereikbaar

De EHR kantoormedewerkers werken vanuit huis en vanuit de EHR kantoren, waarbij de bedrijfsvoering in al haar facetten op hetzelfde bij u bekende hoge kwaliteitsniveau blijft.  

Het komt voor dat door toenemend telefoonverkeer de telefonische bereikbaarheid minder goed is dan u van ons gewend bent, wanneer u ons een e-mail stuurt dan beantwoorden wij deze altijd.   

Richtlijnen bezichtigingen

Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Omdat wij veelal met expats werken die over de hele wereld verspreid wonen, is het voor ons een beproefde methode om per Skype, FaceTime, FaceBook of middels video opnames van de woning virtuele bezichtigingen te verzorgen.

De eerste bezichtigingen verzorgen wij bij voorkeur virtueel, kandidaten die vervolgens aangeven de bewuste woning serieus te willen bieden wij vervolgens een aanvullende fysieke bezichtiging in de woning aan.

Het maken van een aanvullende fysieke bezichtigingsafspraak gaat als volgt:

  • Onze makelaars zijn extra alert op persoonlijke hygiëne en mogelijke ziekteverschijnselen en nemen richtlijnen van het RIVM in acht.
  • Indien één van onze makelaars zelf lichte ziekteverschijnselen vertoont, zal de afspraak worden overgenomen door een collega, in het ergste geval zal de afspraak worden verzet.
  • Wij vragen iedereen om tenminste 1,5 meter afstand tot elkaar te houden tijdens de bezichtiging.
  • Indien degene met wie onze makelaar een afspraak heeft symptomen vertoont zoals beschreven door RIVM, dan kan voortgang van de afspraak op dat moment geen doorgang vinden.
  • We geven geen handen en/of hebben anderszins geen fysiek contact.

Richtlijnen begin- tussen- en eindinspecties

Deze verzorgen wij vanuit EHR zoveel als mogelijk zelfstandig, zonder dat daarbij huurders en/of verhuurders langdurig bij aanwezig zijn. Het digitale inspectierapport en bijbehorende fotorapportage worden achteraf per email toegestuurd.

Richtlijnen taxaties en/of informatiegesprekken:

Taxaties kunnen wij weer live in de te verhuren woningen verzorgen. Neemt u contact op met het betreffende EHR kantoor voor de mogelijkheden.

Tot slot

Laten we samen verstandig blijven omgaan met de huidige situatie. Uitzonderlijke tijden vragen om uitzonderlijke maatregelen en dito oplossingen. Samen moet dit lukken!

Let goed op uzelf en op elkaar!

Directie EHR Nederland

Ernald Belonje
Michel Rootring