Apeldoorn gaat door

23 augustus 2018

Vestiging EHR Apeldoorn maakt doorstart!


Met bijna vijfentwintig jaar ervaring is Executive Home Rentals een zeer ervaren speler in de bemiddeling van (ver)huur voor expats, bedrijfsleven en particulieren. Hierdoor is het een vertrouwd adres wanneer u op zoek bent naar maatwerk in woonruimte.

In Apeldoorn was EHR een aantal jaren succesvol vertegenwoordigd maar hier is in 2017 door onvoorziene omstandigheden een eind aan gekomen. EHR wil u graag van dienst zijn in heel Nederland en het blijkt dat in de regio Apeldoorn – Deventer er veel vraag is naar bemiddeling in tijdelijke woonruimte. Vandaar dat er is gezocht naar een verhuurmakelaar die de vestiging Apeldoorn weer nieuw leven kan inblazen.

EHR is verheugd u te kunnen melden dat de perfecte kandidaat is gevonden in de persoon van Ingeborg van den Berg. Zij heeft jarenlange ervaring in het vastgoed als makelaar in de huur en verhuur en stort zich sinds half augustus met veel enthousiasme op de Apeldoornse woningmarkt!

Heeft u een woning in de regio Apeldoorn die u wil laten verhuren door EHR? Neem dan vandaag nog contact met ons op en Ingeborg van den Berg komt vrijblijvend bij u langs om kosteloos de mogelijkheden van EHR te bespreken! U wilt toch ook graag tot onze tevreden clientèle behoren?

Ook uw woning zorgeloos verhuren?
Neem contact op
  • Bijna 25 jaar ervaring
  • No cure no pay
  • Volledig beheer mogelijk
  • Deskundig en professioneel
© 2015 Executive Home Rentals Disclaimer Voorwaarden Sitemap Vacatures