OVER EHR

Executive Home Rentals

Zorgeloos verhuren? Op zoek naar woonruimte? Bij EHR bent u aan het juiste adres.

EHR is Executive Home Rentals.

Met een dynamisch en uiterst flexibel team helpt EHR expats, bedrijfsleven en particulieren bij de (tijdelijke) huur en verhuur van gestoffeerde en/of gemeubileerde huurwoningen en appartementen.

Sinds 1994 groeide EHR in Arnhem uit tot een van grootste spelers op de markt voor verhuur van tijdelijke woonruimte, dit was de aanleiding om in 2010 de beproefde EHR formule uit te gaan rollen over de rest van Nederland.

Inmiddels is EHR uitgegroeid tot een de organisatie in tijdelijke verhuurbemiddeling met vestigingen in meerdere regio's door heel Nederland, met als doelstelling het bedrijfsleven in heel Nederland kunnen bedienen in hun behoefte naar tijdelijke woonruimte.

In al haar regio's werkt EHR met eigen vestigingen en zelfstandige ondernemers die het leveren van service en kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Samen met deze vestigingen wordt er dagelijks gewerkt aan de ontwikkeling van de EHR formule, op deze manier kunnen zij klanten iedere keer weer uitstekend helpen; of het nu gaat om het huren of verhuren van een woning.

Uitgebreid dienstenpakket

Naast de bemiddeling tussen huurder en verhuurder biedt EHR in verschillende regio's ook de mogelijkheid tot het beheren van een verhuurd pand. De EHR service gaat beslist een stap verder, professionaliteit gaat bij ons hand in hand met betrokkenheid. Het gehele huur- en/of verhuurtraject wordt persoonlijk begeleid door een van onze verhuurmakelaars.

Toegewijd team

Ervaring sinds 1994 betekent dat de EHR makelaars weten wat er speelt bij expats, bedrijfsleven en particulieren. Vanuit alle vestigingen draagt EHR met een toegewijd team zorg voor gedegen verhuur oplossingen en woonplezier voor huurders.

 

Wij zijn opzoek naar nieuwe Licentienemers van EHR. Meer lezen.

Ook uw woning zorgeloos verhuren?
Neem contact op
  • Bijna 25 jaar ervaring
  • No cure no pay
  • Volledig beheer mogelijk
  • Deskundig en professioneel
© 2015 Executive Home Rentals Disclaimer Voorwaarden Sitemap Vacatures