RENDEMENT UIT WONINGVERHUUR

Al 24 jaar uw vastgoed belegging in vertrouwde handen!

Beschikt u over een vastgoedportefeuille, of overweegt u om in vastgoed te beleggen om uw geld te laten renderen?
EHR stelt u graag haar ruime 24 jaar ervaring ter beschikking!

Particuliere beleggers

De aantrekkende economie, historisch lage spaarrentes, grote vraag naar huurwoningen, redenen genoeg om te beleggen in lucratief maar stabiel vastgoed.
Indien u overweegt om te investeren in een woning, of meerdere, helpen wij u hier graag bij.

Onze ervaring leert dat een rendement tot 8% absoluut haalbaar is.

Juist ook in het voortraject kunt u -vrijblijvend- putten uit onze kennis van de markt, omgeving, vraag naar huurwoningen en uiteraard verhuurbemiddeling en beheer voor uw woning. Wij voorzien u graag van advies zodat u beslagen ten ijs komt bij het aankopen van een woning.
Wij kunnen vooraf met u meekijken om de verhuurbaarheid van de woning(en) de u op het oog heeft te beoordelen, waarbij we u uiteraard zullen adviseren teneinde een zo mooi mogelijk object aan te kunnen bieden.

Wanneer u een woning aankoopt kunnen wij, in overleg met de makelaar in kwestie, de woning tevens al vóór overdracht te huur aanbieden. Op die manier verkleinen we de kans op leegstand bij aanvang significant.

EHR is van oudsher gespecialiseerd in verhuur voor particulieren en dus als geen ander ervaren als het aankomt op alle vragen die bij u opkomen als het gaat om het verhuren van uw nieuwe belegging.

De makelaars van EHR staan klaar om u te adviseren, neem dus direct contact op om te spreken of een afspraak te maken met een makelaar in uw regio!

 

Verhuur- en beheer van vastgoedportefeuilles

U beschikt over een vastgoed verhuurportefeuille van twee of meer woningen en wilt zaken betreffende bemiddeling, verhuur en beheer uitbesteden, met als doel een zo hoog mogelijk rendement. Niet om zelf opgeslokt te worden door de dagelijkse beslommering rondom het beheer hiervan.

EHR behartigt de belangen van haar opdrachtgever, de verhuurder. Heldere communicatie, korte lijnen en duidelijke afspraken maken de verhuur tot maatwerk. Met als doel u als vastgoed belegger te ontzorgen, en dat is wel zo prettig.

Naast de bemiddeling in succesvolle verhuurtransacties kunnen wij u zowel het financieel- en technisch beheer uit handen nemen. Meer informatie over vastgoedbeheer door EHR vindt u HIER.

Maak direct een afspraak met de EHR makelaar in uw regio.

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op met u! >>>

Ik wil een gratis verhuur advies of huur waardebepaling

voor het verhuren van mijn huis.

* velden met een asterisk zijn verplicht
Ook uw woning zorgeloos verhuren?
Neem contact op
  • Bijna 25 jaar ervaring
  • No cure no pay
  • Volledig beheer mogelijk
  • Deskundig en professioneel
© 2015 Executive Home Rentals Disclaimer Voorwaarden Sitemap Vacatures