Het ontstaan en de groei van EHR

Het begon allemaal in 1994 in Arnhem. Wij geloofden dat er ruimte voor verbetering was voor de geleverde kwaliteit, professionaliteit en service in de verhuur van woningen. Dat was ook de motivatie om het allereerste Executive Home Rentals (EHR) kantoor te openen en een vernieuwende servicemakelaar op de markt te zijn.

Bij het opstarten van ons kantoor lag de focus op regio Arnhem en er waren niet direct ambities om nationaal actief te zijn. Dit veranderde toen onze hard groeiende kern van verhuurders en multinationals ons vroeg om ook in andere steden invulling te geven aan het, op onze unieke manier, verhuren van woningen. Een uitdaging die wij met beide handen hebben aangepakt.

Inmiddels is EHR uitgegroeid tot dé toonaangevende organisatie in tijdelijke verhuurbemiddeling met dekking door heel Nederland. Onze doelstelling is nog steeds dezelfde: ‘Een zorgeloze verhuurervaring’. Om dit te realiseren, hebben wij vestigingen in verschillende regio’s geopend. Onze experts kennen de lokale markt door en door, waardoor verhuurders, huurders en multinationals de beste service ontvangen.

Het verschil maken

Met welke EHR vestiging je ook werkt, service staat bij ons hoog in het vaandel. Samen kijken wij naar de wensen van jou als verhuurder of huurder. Voor verhuurders is het belangrijk dat er betrouwbare huurders in de woning komen, dat het beheer zorgvuldig wordt uitgevoerd en je er weinig tijd aan kwijt bent. Daarom voeren wij een uitgebreide huurderscheck uit, kunnen wij het beheer volledig uit handen nemen en behalen wij een hoog huurrendement voor jou. Alles voor een zorgeloze verhuurervaring.

Ook huurders helpen wij graag bij het vinden van een passende woning. Met de zoekhulp, EHR Huurmakelaar, Huurderservice en Expat Service hebben wij een breed aanbod aan diensten om jou optimaal te ondersteunen bij jouw zoektocht.

De toekomst

De vraag naar onze unieke service blijft groeien. Om lokaal iedere plaats in Nederland van onze dienstverlening te kunnen voorzien breiden wij uit naar 25 vestigingen, waarbij wij minimaal hetzelfde lokale serviceniveau bieden. Heb je interesse om ons team te versterken door bijvoorbeeld als zelfstandig ondernemer je eigen EHR vestiging te openen? Neem dan contact met ons op.

Wil je meer weten over EHR, onze diensten of hoe we jou kunnen helpen? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen spoedig contact met je op.