Aan de slag met het vinden van een huurwoning

Het vinden van een nieuwe huurwoning kan erg lastig zijn. In sommige steden is het aanbod van woningen en appartementen lager dan het aantal woningzoekenden. Het kan ook zijn dat jij specifieke wensen hebt voor jouw toekomstige huurwoning, die de zoektocht moeilijker maken. Met de zoekhulp helpt EHR jou graag bij het vinden van een passende huurwoning. Op onze website kun je het huidige aanbod bekijken, maar wij bieden ook andere services aan om jou te helpen.

EHR Woningupdate

Met de woningupdate ontvang alle nieuwe woningen die EHR aanbiedt in jouw e-mailbox. Schrijf je hier gratis in voor de woningupdate zodat jij altijd op de hoogte bent van ons laatste aanbod.

EHR Huurmakelaar, de ideale zoekhulp

Wil je dat wij voor jou opzoek gaan naar een huurwoning, dan stel je ons aan als huurmakelaar. Dit heeft vele voordelen voor jou. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op om jouw wensenlijst door te nemen. Misschien ben je opzoek naar een woning met een tuin, een prettige werkkamer en moet je gemakkelijk in de buurt kunnen parkeren. Of zoek je juist een appartement in het centrum zodat je lopend naar je werk kan?

Vinden van huurwoningen en plannen bezichtigingen

Nadat wij dit in kaart hebben gebracht, gaan wij voor jou aan de slag. Dankzij onze samenwerking met andere makelaars en verhuurorganisaties zien wij het huidige aanbod en alle nieuwe woningen voordat ze online gepresenteerd worden. Met jouw wensen in de hand, vinden wij huurwoningen die bij jou passen en plannen wij, in overleg met jou, de bezichtigingen op één dag. Dit doen wij net zolang, totdat wij succesvol een woning hebben gevonden.

Wij begeleiden je tijdens de bezichtigingen en onderhandelingen met huiseigenaar of zijn verhuurmakelaar. Jij bent onze klant en wij komen dus op voor jouw belang. Daarom nemen wij geen commissie van de eigenaar aan. Zodra er een akkoord is bereikt, waarborgen wij dat jouw belang goed wordt meegenomen in de juridisch kloppende huurovereenkomst. Ook bewaken wij voor jou de betaaltermijnen van de eerste maand huur en borg. Als dit namelijk niet op tijd wordt betaald dan is het risico dat de overeenkomst wordt ontbonden.

Wij gaan verder dan alleen het vinden van een woning

Daarnaast helpen wij je tijdens de sleuteloverdracht, check-in en toekomstige check-out procedure. Voor ons is het belangrijk dat de totale huurervaring goed verloopt en dat gaat verder dan het vinden van een huis voor jou. Zo nemen wij het afsluiten van contracten voor gas, water, elektriciteit en internet voor je uit handen. Schakel je ons in als huurmakelaar dan krijg je deze service er gratis bij. Ook bieden wij een uitgebreide huurderservice aan om je verder te ondersteunen. Lees meer over de EHR Huurderservice.

Expat Service

Verhuis je vanuit het buitenland naar Nederland dan kan dat een uitdagende ervaring zijn. EHR kan je ondersteunen in het regelen van vele zaken zoals kinderopvang, inschrijving bij de gemeente vanuit het buitenland en het openen van een bankrekening. Lees hier meer over de Expat Service.