Bloemhaven, Vinkeveen, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 2000,00 p/m
  • 155 m²
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gestoffeerd

Luxe woning met 4 slaapkamers, fraai uitzicht en terras aan doorgaand vaarwater richting de Vinkeveense plassen en garage.

De boot meer je af aan de eigen aanlegsteiger. Het terras biedt rust, uitzicht op natuurschoon en varen en zwemmen vanuit je eigen tuin.

Op loopafstand van het gezellige centrum van Vinkeveen met winkels voor uw dagelijkse boodschappen, scholen, kinderopvang, bibliotheek, restaurantjes en diverse andere voorzieningen.

Het merengebied Vinkeveen ligt ligt op 15 autominuten van Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Utrecht en 20 minuten van Luchthaven Schiphol.

Het achterterras met weids uitzicht over het water met de groene eilanden daarachter en eigen aanlegsteiger is gelegen op het zuiden.

De woning kan in overleg gemeubileerd gehuurd worden.

De huurprijs is exclusief de kosten voor het gebruik van gas, water, elektriciteit, TV internet en gemeentelijke heffingen.

Heeft u belangstelling voor deze woning? Schrijf u dan nu geheel vrijblijvend en kosteloos in via onze website ehr.nl of mail naar amsterdam@ehr.nl of neem contact op met ons kantoor via 020 208 21 07

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 155m²
Bouwjaar 2000
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Garage Inpandig
Tuin Achtertuin
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Inpandig
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?