Brouwersgracht, Amsterdam, Nederland Amstelveen e.o., Nederland

€ 2250,00 p/m
  • 105 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gestoffeerd

Unieke woning op de gracht in het centrum van Amsterdam, in een nieuw gebouwde woning, met de uitstraling van een historisch vrachtschip (21×5 meter).

Deze unieke woning is gesitueerd op de Brouwersgracht, nabij de hippe Haarlemmerstraat en Marnixstraat met haar goede uitvalswegen.

Dit prachtige nieuwe schip bevat veel luxe, comfort en is hoogwaardig afgewerkt.

Indeling: De stuurhut beschikt over een eigen ingang. Van deze ruime kamer kunnen vrijwel alle deuren en ramen worden geopend, zodat u het gevoel heeft buiten aan het water te zitten, onder een dak dat u beschermt tegen de regen of zon. Deze ruime kamer is onder meer te gebruiken als eetkamer of kantoorkamer, heeft weids uitzicht over de gracht en beschikt over een sfeervolle gaskachel.

Een paar treden lager komt u in de moderne open keuken, van alle inbouwapparatuur voorzien. Nog een trapje naar beneden treedt u binnen in de ruime woonkamer. Op een verhoging achter in de woonkamer is wederom ruimte voor een bureau of eettafel, hier bevindt zich ook de haardverwarming (allesbrander).

Via deze ruimte bereikt u de grote slaapkamer met veel garderobekasten. Onder de slaapkamer is 40m2 opslagruimte beschikbaar. Achter de slaapkamer vindt u de luxe badkamer met bad, wc, pissoir, dubbele wastafel en design radiator. Door de gehele woonboot is vloerverwarming aanwezig.

In de punt van de boot bevindt zich een kleine kamer.

De boot heeft veel daglichtinval, door grote raampartijen in het dak en veel patrijspoorten. Vrijwel de hele boot is voorzien van dimbare verlichting.

Buiten is een terras waar u kunt genieten van bijvoorbeeld de hele dag zon. De aanwezige kano mag door de huurders worden gebruikt en er is aanlegplaats voor een grachten boot.

Huurprijs is exclusief G/W/E.

Voor meer informatie of een bezichtiging kijk op www.ehr.nl, of bel 020 – 208 21 07 of mail naar amsterdam@ehr.nl

Kenmerken

Beschikbaar per --Direct
Regio Amstelveen e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 105m²
Bouwjaar 2010
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Ja
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 6 - 36 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?