Brouwersgracht, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 2750,00 p/m
  • 125 m²
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Gemeubileerd

Delers zijn toegestaan (maximaal 2, geen studenten)

Eén van de mooiste en ruimste woonboten van Amsterdam.

De woonboot is gebouwd in 2003 en biedt naast spectaculair uitzicht, 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 huiskamers, een dakterras en naast verwarming ook airconditioning.

Het huis is gelegen op een van de mooiste plekken binnen de grachtengordel.

Het schipontwerp is dat van een klassieke rivierschip uit de jaren 1920, zodat het goed aansluit bij de 17e eeuwse omgeving.

De woonboot (23mx5m) is verrassend ruim met oog voor esthetiek in combinatie met optimalisatie van beschikbare ruimte.

Het ontwerp werd gemaakt op drie principes: Open Ruimte, Natuurlijk Licht en moderne architectuur. Het resultaat is echt verbazingwekkend.

De woning maakt gebruikt van mooie materialen die resulteren in een gezellig, goed functionerend, comfortabel en speels ingericht huis.

Door de verschillende niveaus kunt u altijd een bij de situatie passende kamer of ruimte vinden.

Achterin de woning bevind zich de Lounge met een grote sofa. De perfecte ruimte om een film op het HD flat screen te bekijken. Het Sonos geluids systeem maakt de ervaring volledig. Wel even de gratis Sonos App downloaden zodat je ook je eigen muziek gewoon kunt afspelen.

Boven in de stuurhut kunt u genieten van de 17e eeuwse omgeving of gewoon onder het genot van een drankje lekker een boek lezen of TV kijken.

De drie compacte slaapkamers zijn gezellig en comfortabel. Iedere slaapkamer biedt 2 slaapplaatsen.

De masterbedroom heeft een badkamer en-suite. Na een dag hardwerken is het heerlijk relaxen in het bad met whirlpool onderwijl luisterend naar je favoriete muziek op de stereo voorhanden in de slaapkamer.

De woning is rondom geïsoleerd en voorzien van een klimaatregeling-systeem dat zowel airconditioning en verwarming biedt. Een woning van alle seizoenen.

De beste plek om te genieten is buiten op het dek. Met 60 mtr2 bied het veel ruimte. De grote tafel en de barbecue set nodigen uit tot gezellig buiten eten met vrienden en familie. Houd wel een beetje rekening met de buren na 10pm.

De bootjes en mensen die voorbij gaan, bieden extra entertainment, sta er niet van te kijken als er af en toe een compliment word gegeven op de woning waarop je vertoeft.

Het schip is gunstig gelegen, slager, bakker, viswinkel, supermarkten bevinden zich allemaal dichtbij.

Tevens zijn er veel trendy restaurants, boetiekjes en open markten in de buurt. Dit alles, binnen één tot vijf minuten loopafstand. De markt op zaterdagmorgen aan de overkant van de gracht zijn echt geweldig.

Openbaar vervoer is ook vlakbij, de bus en tram zijn op een paar minute lopen beschikbaar. In minder dan tien minuten bent U op Amsterdam Centraal Station. Als u een auto heeft, dan kunt u de snelweg binnen ongeveer tien minuten bereiken. Het best vervoersmiddel is echter de fiets. Heeft U er zelf geen dan kunt U er een huren in de buurt.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik garage/gas/water/elektriciteit/internet en gemeentelijke belastingen.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 125m²
Bouwjaar 2003
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Garage Garagebox
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Ja
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 6 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?