Dusartstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 2750,00 p/m
  • 85 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Gemeubileerd

Modern en ruim 3 kamer (2 slaapkamer) hoek-appartement met balkon in de Pijp! Beide slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van airconditioning. De woning is verder voorzien van vloerverwarming.

Het luxueuze afgewerkte complex is voorzien van een liftinstallatie en er is de mogelijkheid tot het huren van een privé parkeerplaats € 200).

De woning is gelegen aan de rustige Dusartstraat, op steenworp afstand van het Sarphatipark, de Albert Cuypmarkt, Metrostation De Pijp, de Ferdinand Bolstraat en de Van Woustraat. Het bruisende hart van De Pijp is om de hoek, met haar brede aanbod van restaurants, bars, cafés, lunchtentjes, winkels en supermarkten en tevens zijn scholen, kinderopvang, wellness centers, sport- en culturele activiteiten in de buurt.

Met de fiets ben je binnen 5 minuten op het Museumplein of Leidseplein en als je een eventjes doortrapt sta je midden in het centrum van Amsterdam. Kortom; alles wat het woongenot ten goede komt is om de hoek.

Het complex heeft een uitstekende verbinding met de openbare vervoersvoorzieningen (tram- en busverbindingen) die op loopafstand te vinden zijn aan de Ceintuurbaan/Ferdinand Bolstraat en een metrostation De Pijp. Daarnaast is het centrum van Amsterdam binnen 10 minuten te bereiken met de fiets. Met de auto is de Ring A-10 (S109) binnen 5 minuten en Schiphol in minder dan 20 minuten te bereiken.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Videorondleiding

video tour

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Energielabel C
Oppervlakte 85m²
Bouwjaar 2002
Slaapkamers 2
Badkamers 2
Garage Parkeerkelder
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 24 maanden
Mogelijkheid tot verlenging

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?