Groen van Prinstererstraat, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1425,00 p/m
  • 50 m²
  • 1 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Ruime en lichte 2 kamer (1 slaapkamer) woning met balkon.

De Groen van Prinstererstraat ligt in de geliefde Westerpark, een wijk die veel te bieden heeft. Hier geniet u van alles wat deze stad zo aantrekkelijk maakt.

Boodschappen doet u letterlijk om de hoek bij de supermarkt, of één van de speciaalzaken. Geen zin om te koken? Er zijn prima afhaal-mogelijkheden op steenworp afstand. De buurt kent een flink aantal gezellige horeca gelegenheden.

Het huis is direct om de hoek van het Westerpark gesitueerd. Het Westerpark is een uitgestrekt groen gebied met faciliteiten voor recreatie en sport. Hardlopen in het park is een prima optie. Of kies ervoor om balletje te slaan op de openbare tennisbanen.

Het park heeft bovenal ook een culturele bestemming. Zo treft u naast een filmhuis, diverse terrassen, restaurants en clubs.

De populaire Sunday Market biedt maandelijks ambachtelijke producten met een duurzaam thema. Fashionweek slaat er eveneens haar tenten op. Zomers staan er diverse muziekevenementen en festivals op de kalender.

Ook buiten het park heeft deze wijk veel te bieden; de Jordaan is op 10 minuten loopafstand en de Ringweg A10 is zo te bereiken via de Haarlemmerweg.

Het Centraal Station is per bus, tram, fiets of te voet te bereiken. Diverse tram verbindingen naar andere bestemmingen zijn eveneens om de hoek.

Kortom: dé plek om met volle teugen op een rustige locatie te genieten van alles wat Amsterdam te bieden heeft.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/tv/internet.

Videorondleiding

Living & Balcony & Kitchen

Bedroom

Bathroom & Toilet

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 50m²
Bouwjaar 1906
Slaapkamers 1
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Ja
Dakterras Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Nee
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Uw woning hier?