Haarakker, Rhenoy, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1250,00 p/m
  • 120 m²
  • 4 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

Wonen tussen groen en water, landelijk en nabij alle voorzieningen, in deze gemeubileerde 4 slaapkamer nieuwbouwwoning, gelegen op 100 meter van Rivier en natuurgebied De Linge.

Net buiten het rustige en sfeervolle dorp Rhenoy, midden in het groen en op 100 meter van het langste en idyllische riviertje van Nederland, de Linge. In het riviertje zijn 2 aanlegsteigers gemaakt voor de bewoners van deze wijk om te gebruiken.

Door de centrale ligging in de driehoek van snelwegen A2/A27/A15 zijn steden als Utrecht, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch, Breda, Rotterdam en Nijmegen, binnen zo’n 30 autominuten bereikbaar.

Hier kun je landelijk leven in een gezellig dorp, met de stad binnen handbereik. Rhenoy is een sociaal dorp met een sterk verenigingsleven, vele jaarlijkse terugkerende activiteiten en een eigen dorpsraad.

Zo centraal maar toch 100% landelijk. Rhenoy heeft een ruim aanbod aan voorzieningen in de nabijheid, zoals NS treinstation, winkels, huisarts, tandarts, apotheek, basis- en voortgezet onderwijs.

De verhuurder stelt tegen vergoeding haar boot (zie foto`s) ter beschikking voor de huurders, om van de omgeving te kunnen genieten.
Een plek om rust en ruimte te ervaren. Het huis, de ruime tuin erachter en de unieke locatie met vrij uitzicht achter vormen een prachtig geheel.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik G/W/E/TV/Internet en gemeentelijke heffingen.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Woonhuis
Oppervlakte 120m²
Bouwjaar 2016
Slaapkamers 4
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Achtertuin
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Ja
Schuur detached wooden
Periode van beschikbaarheid 12 tot 60 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?