Keizersgracht, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 3000,00 p/m
  • 160 m²
  • 3 Slaapkamers
  • 2 Badkamers
  • Gestoffeerd

*Deze woning is ook geschikt voor delers, max 2*

Met hoge kwaliteit gerenoveerd en gemeubileerd 3 slaapkamer grachtenwoning, bereikbaar per lift.

Gelegen in het hart van Amsterdam, midden in DE JORDAAN en tussen de winkelstraten met aangrenzende bruisende straatjes.

‘Bijzonder’ en ‘uniek’ krijgen een geheel nieuwe betekenis in deze spectaculaire woning aan de Keizersgracht in Amsterdam.

De woning bestaat uit het voorhuis met woonkamer met fraai uitzicht over de gracht, een open keuken, aparte eetkamer, toilet en douche, gelegen op de derde verdieping.

3 slaapkamers in het voorhuis zijn op de tweede verdieping gesitueerd. Hier bevindt zich de 2e tevens grote badkamer. De verdiepingen zijn door middel van een interne trap met elkaar verbonden en derhalve intern toegankelijk.

INDELING
Bij binnenkomst betreedt u de statige hal met aan de linkerzijde toegang tot de lift en aan het einde van de hal bevindt zich de brede trap.

De grote woonkamer/leefkeuken met raampartijen aan de grachtzijde, een open keuken en een aparte eetkamer met daglicht bevinden zich op de derde verdieping. Tevens bevindt zich hier een badkamer met douche, dubbele wastafel en toilet.

Via een interne trap bereikt u de tweede verdieping met 3 ruime slaapkamers en een 2e ruime badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde met zicht op de gracht gelegen en de derde kamer met daglicht treft u in het midden van het pand.

De derde kamer kan als slaapkamer dienen of speelkamer voor de kinderen. Ook kan deze kamer vanuit de op maat gemaakte kastenwand in een handomdraai worden veranderd in een logeerkamer.

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik gas, water, elektriciteit, tv, internet en exclusief gemeentelijke heffingen.

Huurovereenkomst model B, maximaal 24 maanden.

Videorondleiding

Dining room & kitchen

Living room

3 bedrooms

2 bathrooms

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 160m²
Bouwjaar 1740
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Nee
Roof terrace Nee
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur
Periode van beschikbaarheid 12 tot 24 maanden
Mogelijkheid tot verlenging In overleg

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?