Zeeburgerkade, Amsterdam, Nederland Amsterdam e.o., Nederland

€ 1800,00 p/m
  • 89 m²
  • 2 Slaapkamers
  • 1 Badkamers
  • Gemeubileerd

*Delers zijn niet toegestaan*

WAT EEN HEERLIJKE PLEK!

Gerenoveerd 2 slaapkamer appartement met balkon en dakterrasje, Beschikbaar tussen 11-9-2017 en 31-4-2018.

Uniek en schitterend loftachtige maisonnettewoning verdeeld over de bovenste vierde en vijfde verdieping (geen bovenburen) met dakterrasje op het zuiden en aan de voorzijde een balkon aan het water met een prachtig uitzicht over de Entrepothaven in het Oostelijk havengebied!

Omgeving:
Eind 19e eeuw werd hier een havengebied aangelegd om de toenemende handel met Nederlands-Indië de ruimte te bieden. Een van deze havens is de Entrepothaven, waaraan de huidige Zeeburgerkade gelegen is. In 1899 werden de pakhuizen Maandag tot en met Zaterdag gebouwd, in 1903 gevolgd door Zondag.

Rond 1990 zijn de pakhuizen volledig gerenoveerd tot comfortabele koopappartementen, waarbij het historische karakter bewaard is gebleven.

Het gebied biedt volop gelegenheid om te genieten, met terrasjes en traiteurs, bioscoop (Studio K), club Panama, restaurants als The Harbour Club, Wilde Zwijnen, HappyHappyJoyJoy en Pompstation en shops als Sissy Boy.

Boodschappen doet u bij winkelcentrum Brazilië (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, Etos, Blokker), of bij Landmarkt, een supermarkt met producten vers van het land op een kleine 10 minuten afstand. Maar ook de Javastraat met haar trendy winkels en cafés.

Zeeburg is zeer centraal gelegen. Met de fiets bent u in 10 minuten in de binnenstad en op het Centraal Station. Tram 7, 14, 26 of bus 22 en 65 brengen u in een mum van tijd naar het centrum. Met de nieuwe Oostveer bent u zo in Noord.

Kortom: rustig en ruim wonen in een waterrijke omgeving en de binnenstad en A10 binnen handbereik!

De huurprijs is exclusief de kosten van gebruik g/w/e/internet en gemeentelijke bewonersheffingen.

Kenmerken

Beschikbaar per Verhuurd
Regio Amsterdam e.o.
Soort woning Appartement
Oppervlakte 89m²
Bouwjaar 1990
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Garage Nee
Tuin Nee
Balkon Ja
Roof terrace Ja
Kelder Nee
Zolder Nee
Schuur Inpandig
Periode van beschikbaarheid 7-8 maanden
Mogelijkheid tot verlenging niet mogelijk

Plaats

Woninginteresse NL
Uw woning hier?