De expertise van EHR Waarom duizenden verhuurders voor EHR kozen

Het verhuren van je huis vereist kennis en maatwerk. Elk huis, verhuursituatie en eigenaar is anders met verschillende wensen. De verhuurexperts van EHR zoeken huurders, zoals expats, die passen bij jouw eisen en wensen, de omgeving van het huis, respect hebben voor jouw woning en aantoonbaar aan de financiële verplichtingen kunnen voldoen. Duizenden tevreden verhuurders gingen je voor. Voordelen van verhuren via EHR:


 • Ons enorme (expat) netwerk
 • Uitgebreide screening huurders
 • Ruim 26 jaar ervaring
 • Jij staat als verhuurder centraal
 • No cure no pay
 • IJzersterke huurovereenkomsten
 • Hoogste kwaliteit- en serviceniveau in de markt
 • Landelijke dekking
 • Professioneel vastgoed beheer
 • Zorgeloze verhuurervaring

 1. Vrijblijvende huurwaarde taxatie

  Op locatie voeren onze experts een gratis huurwaarde taxatie uit. Wij voorzien je van alle bij verhuur relevante informatie en geven je tips om het maximale uit de verhuur te halen. Ook beantwoorden wij uiteraard al je vragen.

 2. Promoten van jouw woning

  Wij maken een foto en filmpresentatie van je woning, creëren een verhuurpagina en advertenties deze wereldwijd online. Vervolgens serveren wij jouw woning uit onder ons brede (expat)netwerk, aan werkgevers en natuurlijk op websites als Funda en Pararius.

 3. Uitgebreide screening van potentiële huurders

  Voordat wij een huurder aan je voordragen, kan deze uitgebreid door ons gescreend worden. Past de huurder bij de woning, bij de omgeving en klopt het financiële plaatje en vertrouwen wij diegene de sleutel van jouw huis toe? Verhuurder bepaalt uiteindelijk zelf welke huurder de woning gegund wordt.

 4. Tekenen huurovereenkomst, sleuteloverdracht met incheck en beheer (optioneel)

  Ben je akkoord met een kandidaat-huurder? Dan stellen wij een maatwerk huurovereenkomst op en plannen wij de sleuteloverdracht en incheck in. Tijdens de incheck documenteren wij de status van het huis uitgebreid. Optioneel kun je ook het beheer van de woning bij ons onderbrengen. Dit scheelt jou veel tijd en, mede dankzij onze periodieke inspecties, hoef jij je geen zorgen te maken over jouw woning. Lees hier meer over op onze beheerpagina.

Gezocht: De perfecte huurder

Het lijkt gemakkelijker dan het is: Vinden van de perfect passende huurder. Een uitgebreide check van onder andere financiën en huurgeschiedenis kan belangrijk zijn. EHR kan dankzij haar brede netwerk en complete screening, betrouwbare en hoogwaardige (expat)huurders voorstellen.

Vind de juiste huurder

Zorgeloos mijn woning verhuren EHR Vastgoedbeheer

Het vinden van een betrouwbare passende huurder voor jouw woonhuis of appartement is pas het begin. Een huurder heeft vragen, er moet onderhoud plaatsvinden en periodieke inspecties zijn prettig voor je eigen gevoel. EHR kan dit professioneel voor je uit handen nemen.

Ontdek vastgoedbeheer

Wat mensen zeggen

EHR selecteert passende huurders. De communicatie over huurders en hoe de bewoning verloopt is altijd helder. Andy en zi...

J. Wagenaar

17 mei 2019

Er wordt goed meegedacht: De EHR makelaar is een toegankelijke sparringpartner en een echte servicemakelaar. Het contac...

S. Houben

3 april 2018

Wij hebben zelf een B&B in Frankrijk en geen tijd om te besteden aan de verhuur van ons appartement in Nederland. Het i...

B. Pafort

3 november 2018

Laat u vrijblijvend adviseren over de verhuur van uw woning